La Fontaine

In een tijd waarin verandering de enige constante is, is het goed om te weten wie je als organisatie of individu bent. Waar sta je voor, welke waarde voeg je toe en waar streef je naar?

Vanuit dit inzicht ben je in staat verder te groeien en te ontwikkelen. Door een organisatie of individu laag voor laag af te wikkelen, ontdek je hoe het is opgebouwd. Met die kennis kun je diep naar de kern gaan en een goede, stevige basis creëren. Onze focus ligt daarbij op het talent en de passie van werknemers, want zij zijn de motor van een organisatie. Tijdens onze trajecten richten wij ons, samen met jou, op het behalen van jouw doelen! Alles is gericht op de ontwikkeling van mens én organisatie. Wij geloven in het bundelen van krachten. In betrokkenen en medewerkers onderdeel te laten zijn van de oplossing!

 

Kunst en cultuur zorgt voor verrijking in de samenleving en in het leven van mensen. Met het schrappen van subsidies afgelopen decennia heeft het bedrijfsleven een belangrijke rol om dit toegankelijk te houden voor een breed publiek. Jolanda van der Steen.