Melati Uitvaartzorg

De Melati is een typisch Indonesische bloem. Het is een bloem die tegelijk het leven en haar schoonheid maar ook de dood symboliseert. De witte Melati bloemen verwijzen symbolisch naar een familielid of geliefde die er niet meer is. Ze  staan voor onschuld en puurheid, maar ook voor verdriet en gemis en dit zegt veel over ons.

Zoals de geur van een Melati bloem herinneringen oproept, zo staat de afbeelding van deze bloem symbool voor het niet-vergeten. Zodat herinneringen  een veilige plaats kunnen krijgen in onze harten. Een bloem, waarvan de naam een mooie link legt met het mooie werk en de Indische achtergrond van ons bedrijf.

'Kunst en cultuur is een prachtig middel om mensen bij elkaar te brengen en te verbinden, En daarmee heeft de stadsgehoorzaal een belangrijke functie. Als liefhebber van Cabaret en live (rock en pop)muziek draag ik als Vlaardingse ondernemer daarom graag mijn steentje hieraan bij door met mijn onderneming lid te zijn van de Club van 200. Ik vind het belangrijk dat wij als Vlaardingers van onze eigen en betaalbare pop, kunst en cultuurpodia kunnen genieten.'- Christian van der Gaag.