Stijlmeesters

Stijlmeesters, opgericht in 1994, is een onderneming die complete communicatietrajecten verzorgt: van conceptontwikkeling tot uitvoering en alle daaruit voortkomende communicatie-activiteiten. Maar u kunt bij ons ook terecht voor ‘losse’ producten zoals journalistieke producties, commerciële teksten en vormgeving.

Met zeer ervaren mensen in vaste dienst en nog veel meer specialisten in ons netwerk verzorgen wij producten en diensten op het gebied van offline én online communicatie. Zo hebben wij ervaring met het ontwikkelen van redactieformules, de productie van magazines, creëren van outdoor campagnes maar ook diverse soorten websites, apps en social-mediacampagnes. U kunt daarom met al uw communicatievragen bij ons terecht.

 

“Cultuur en communicatie horen bij elkaar. De Stadsgehoorzaal communiceert met mooie, toegankelijke voorstellingen. Emoties overbrengen, mensen raken en zorgen voor een ongedwongen samenzijn. Dat is waar Stijlmeesters raakvlakken heeft met de Stadsgehoorzaal en waarom wij ons thuis voelen in de Club van 200!” Rob van Mil, Stijlmeesters