programma

Nieuwsoverzicht

 • Denk mee over de toekomst van Vlaardingen

  Wat voor stad wil jij dat Vlaardingen in 2040 is en wat vind je belangrijk? Denk samen met de gemeente, inwoners, ondernemers en organisaties mee over de visie op de toekomst van onze stad tijdens de Toekomstateliers. Jouw mening telt!
 • Uw eigen JA-sticker!

  Vanavond start het trotse team van de Stadsgehoorzaal én een grote groep vrijwilligers met het rondbrengen van de nieuwe theaterbrochure in Vlaardingen! Wilt u de brochure dolgraag ontvangen maar heeft u een nee/nee sticker? Plak dan onze eigen JA-sticker op uw brievenbus! 🎉📬 #uwpersoonlijke #bezorgservice
 • Van tropenjaren naar topjaren

  Na drie jaar samenwerken en ontdekken halen de teams van de Stadsgehoorzaal en poppodium De Kroepoekfabriek vol trots de netten binnen. Met bijna dagelijks programma, volle zalen in overvloed en ontelbaar veel partners in stad en regio, staat de Stadsgehoorzaal weer steviger op de kaart. Conclusie: “We hebben veel geleerd en bereikt en zien nog ontzettend veel kansen voor de toekomst!”
 • Team bezorgt nieuwe brochure samen met de stad

  Het theaterteam bezorgt tussen 8 mei-8 juni persoonlijk de theaterbrochure bij alle Vlaardingers! Help mee bezorgen en krijg per keer een theaterkaart voor in het nieuwe theaterseizoen. Samen bouwen aan een theater van ons allemaal, dat is het motto!
 • Start kaartverkoop theaterseizoen 2019-2020

  Bent u ook al zo benieuwd naar welke bijzondere voorstellingen er komend seizoen bij ons in het theater te zien zullen zijn? Wij kunnen in ieder geval bijna niet meer wachten om al het moois met iedereen te delen. Op dinsdag 7 mei start om 21:30 uur, zowel online als aan de theaterkassa, de kaartverkoop voor alle voorstellingen van theaterseizoen 2019/2020!
 • WIN! Een jaar lang GRATIS naar het theater!

  Vanaf vrijdag 12 april start De Grote Stadsgehoorzaal Paasspeurtocht waar heel Vlaardingen en omstreken voor is uitgenodigd. De prijs? Een jaar lang GRATIS naar het theater!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden