programma

Nieuwsoverzicht

 • Het programma van het Stadsterras is bekend!

  Hieronder vind je het programma van het Stadsterras op zondag 31 maart. Het overgrote deel van het programma is gratis toegankelijk m.u.v. Bang Mannetje, Piepschuim en Zanggroep Puur. Bestel je kaarten hier of via de theaterkassa op de dag zelf.
 • Start kaartverkoop Nasrdin Dchar!

  Nasrdin Dchar, bekend van o.a. de succesvolle series Zwarte Tulp en De 12 van Oldenheim, staat op 6 december 2019 met zijn nieuwe show JA in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Een show over de hobbelige weg van de liefde, wat trouwen teweeg kan brengen en hoe je uiteindelijk met een licht hart JA kan zeggen!
 • De nieuwe website staat online!

  Vier jaar geleden gingen we helemaal terug naar de basis en vroegen we de hele stad eraan mee te bouwen. Met als prachtig resultaat een goed draaiend theater, diep geworteld in het Vlaardingse culturele leven. Maar we zijn nog niet klaar! Zie hier onze nieuwe website!
 • 2019 Goed beginnen? Kom bij de programmaraad!

  Zou u ook wel eens mee willen praten over wat er op het podium te zien zal zijn? Dat kan! Als lid van de programmaraad adviseert u de Stadsgehoorzaal, per genre, bij het maken van de keuzes voor het komende seizoen.
 • Een originele manier om uw goede voornemens vol te houden!

  New Year, new me! Een uitspraak die deze dagen vaak gehoord wordt. Sommige mensen maken hele waslijsten vol goede voornemens voor het nieuwe jaar, terwijl anderen het graag simpel houden en zich willen focussen op een paar belangrijke dingen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden