nieuws

Denk mee over de toekomst van Vlaardingen

Kom naar het Toekomstatelier op 20 en 25 juni

Wat voor stad wil Vlaardingen in 2040 zijn? De Toekomstvisie Vlaardingen 2020-2040 moet daar een antwoord op gaan geven. De komende tijd gaat de Gemeente zoveel mogelijk ideeën en meningen verzamelen uit de stad (van inwoners, ondernemers en organisaties) voor de visie op de toekomst van onze stad. Met elkaar wil de gemeente in beeld krijgen in welke richting onze stad zich de komende 20 jaar moet gaan ontwikkelen. Denk je mee over de toekomst van Vlaardingen?


Op donderdag 20 juni en dinsdag 25 juni (beide van 19:30 tot 21:00 uur) organiseert de Gemeente Vlaardingen een Toekomstatelier in de Stadsgehoorzaal om samen het gesprek aan te gaan over de toekomst van Vlaardingen. Alle inwoners, ondernemers en partners van de stad zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen!


Hoe kan de stad zich de komende jaren ontwikkelen? Waar liggen de grootste uitdagingen en kansen en wat zijn de belangrijkste keuzes die de toekomst van Vlaardingen bepalen? Hoe gaan we om met de veranderingen in het klimaat en met energie? Hoe zorgen we er voor dat we prettig met elkaar samenleven? Hoe gaan we om met wonen en werken in de stad of met verkeer en vervoer? Het resultaat wordt een toekomstscenario dat de gemeenteraad en het college kan helpen om te bouwen aan het Vlaardingen van de toekomst.


Wat voor stad wil jij dat Vlaardingen in 2040 is?
Meld je hier aan om mee te denken tijdens de Toekomstateliers en/of vul hier alvast een korte vragenlijst in.