FORMULE 1 NAAR STADSGEHOORZAAL

Een kijkje achter de schermen van de autosport met Olav Mol & Jack Plooij

VLAARDINGEN - donderdag 1 februari 2018 19:00 uur

Veel Nederlandse Formule 1-fans kunnen zich geen wedstrijd voorstellen zonder het karakteristieke commentaar van Olav Mol. In de gloednieuwe Formule 1 Show vertelt Mol samen met pitreporter Jack Plooij je álles over de hoogste klasse in de autosport. De bijzondere voorstelling is op zaterdag 17 maart in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen te zien!

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won.  Olav Mol (55) geeft al sinds 1991 commentaar bij de GP's voor NOS, RTL, SBS, Sport 1 en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Verslaggever Jack Plooij (56) verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Nu staan ze voor het eerst in het theater om hun passie te delen. "We trakteren niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

Dus neem op zaterdag 17 maart een kijkje achter de schermen van de populaire autosport, bewonder een Formule 1 wagen van dichtbij en geniet van alle ins en outs die Jack en Olav je gaan vertellen. Kortom, een avond voor de echte autosportliefhebber!

De Formule 1 show
Zaterdag 17 maart – aanvang 20:15 uur (deuren open 19:15 uur)
Toegangsprijs €27,50 incl. consumptie 

Deel via: