Informatieavond voor nieuwsgierige Theatervrijwilligers

Zonder de vele (ruim 100!) enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers waren de afgelopen twee seizoenen nooit zo succesvol geweest.

VLAARDINGEN - dinsdag 8 augustus 2017 14:00 uur

Iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden en af en toe vrijwillig zou willen bijdragen aan de Stadsgehoorzaal is op woensdag 30 augustus van 19.30 uur tot 21.30 uur meer dan welkom. Binnen alle vakgebieden kunnen we altijd hulp gebruiken: van service (bar/garderobe) tot licht- en geluidstechniek, van kassa tot onderhoud, van promotie tot publieksbegeleiding en van programmeren tot koken. Ervaring is niet vereist, maar een grote glimlach wordt des te meer gewaardeerd.

Tijdens de informatieavond wordt alles uitgelegd en is er alle ruimte om nader kennis te maken, vragen te stellen en nog even een drankje te drinken met elkaar. Daarna volgt voor de geinteresseerden de echte inschrijving en kennismaking. Van maandag 11 t/m donderdag 14 september vindt bovendien een heuse Crewcampus plaats vol trainingen, workshops en cursussen, waarmee iedereen wordt klaargestoomd voor een spetterend en gastvrij seizoen! En beloofd: we maken zelfs van het werken een (theater)beleving.

Via https://stadsgehoorzaal.nl/pagina/vrijwillige-vacatures vind je meer informatie over alle rollen. We heten je graag welkom in de Stadsgehoorzaal!

Deel via: