nieuws

De nieuwe website staat online!

Vier jaar geleden ging de Stadsgehoorzaal helemaal terug naar de basis, het theater werd in de steigers gezet en vroeg de hele stad eraan mee te bouwen. Sindsdien is het uitgegroeid tot een goed draaiend theater, diep geworteld in het Vlaardingse culturele leven. Maar we zijn nog niet klaar!


Op woensdag 13 februari is de gloednieuwe website online gegaan waar gebruikersvriendelijkheid de hoofdrol speelt. Het is nu veel gemakkelijker om kaarten online te bestellen, zowel op de computer als op een mobiel, en er zijn een aantal handige functies bij zoals het aanmelden voor een online wachtlijst wanneer de voorstelling is uitverkocht.


“De Stadsgehoorzaal blijft constant in beweging, steeds op zoek naar nieuwe ideeën en uitdagingen”, vertelt het publiciteitsteam enthousiast. “De vernieuwing van de website was de perfecte kans voor de volgende stap in deze beweging. Met vertrouwde en nieuwe bouwstenen creëerden we i.s.m. B-Creative uit Vlaardingen en Qdentity uit Maasland een pracht van een website voor onze bezoekers. De herkenning blijft maar de jas zit weer lekker!”