Nijntje hupst naar de Stadsgehoorzaal!

Tijdens het Stadsterras van 29 januari

VLAARDINGEN - vrijdag 20 januari 2017 09:00 uur

Tijdens de nieuwe editie van het Stadsterras op zondagmiddag 29 januari, hét Vlaardingse theater- en muziekfestival voor de hele familie, is natuurlijk ook aan de allerkleinste theaterbezoekertjes gedacht. En hoe! Niemand minder dan het nog altijd populaire konijntje Nijntje Pluis hupst naar het podium van de grote zaal, in de unieke voorstelling Nijntje op de fiets (voor kinderen vanaf 2 jaar).

Nijntje op de fiets in een muzikale solovoorstelling, geïnspireerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes van Dick Bruna. Actrice en zangeres Femke Hermans neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis, maar heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad. Ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.

De voorstelling wordt gespeeld op het podium van de Grote Zaal, maar het unieke is dat ook alle bezoeker(tje)s een plekje op het podium zullen krijgen. Hierdoor zijn er slechts een klein aantal plaatsen beschikbaar. Nijntje op de fiets speelt zich af in een voor kinderen herkenbaar decor, waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen. Spring je ook achterop bij Nijntje op de fiets?

Zondag 29 januari (tijdens het Stadsterras)
Aanvang 14:30 uur, € 7,50

Bestel hier je kaarten! 

Deel via: