FEESTELIJKE PREMIÈRE MASHA EN DE BEER (2+) IN VLAARDINGEN!

Vol trots rollen we de rode loper uit op woensdag 14 november

VLAARDINGEN - vrijdag 1 juni 2018 09:00 uur

Op woensdag 14 november gaat de nieuwe familiemusical Masha en de Beer, gebaseerd op de populaire kinderserie en –film, in première in Vlaardingen!

De familievoorstelling vertelt het hartverwarmende verhaal van het vrolijke, kleine meisje en haar beste vriend… een grote bruine beer! Aan de hand van prachtig poppenspel, fleurige decors en vrolijke meezingliedjes wordt de wereld van Masha voor je ogen tot leven getoverd.

De Russische kinderserie Masha en de Beer is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. De animatiefiguren, ook bekend van de bioscoopfilm uit 2017 met meer dan 100.000 bezoekers, stappen volgend seizoen uit het beeldscherm om op ontdekkingstocht te gaan in de Nederlandse theaters. En met dank aan Van Hoorne Entertainment krijgt het Vlaardingse publiek tijdens de officiële première als állereerste de kans om deze beregezellige voorstelling te zien!

Na afloop van de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes nog even hun knusse huisjes in het bos om met iedereen op de foto te gaan, een dikke knuffel of high-five te geven! 
Voor kaarten, klikt u hier!

Masha en de Beer Live! (2+) – Première
Woensdag 14 november – aanvang 14:00 uur (13:00 uur deuren open)
Toegangsprijs €17,50 | €15,00 kinderen t/m 12 jaar

Deel via: