nieuws

2019 Goed beginnen? Kom bij de programmaraad!

Denk mee over de voorstelling van volgend theaterseizoen

Zou u ook wel eens mee willen praten over wat er op het podium te zien zal zijn? Dat kan! Als lid van de programmaraad adviseert u de Stadsgehoorzaal, per genre, bij het maken van de keuzes voor het komende seizoen. Programmaraadleden zijn echte theaterliefhebbers en hebben een voorkeur voor toneel, musical, jeugdtheater of cabaret. Ook kennen ze hun stad met haar bewoners door en door. Door de belangrijke ambassadeursfunctie is het natuurlijk meer dan logisch dat de leden ook aanwezig zijn bij de door hen geadviseerde voorstellingen, om te polsen hoe het publiek hun keuzes ervaart. Zo wordt het programma ieder jaar beter! 3 van de huidige programmaraadleden vertellen u graag hoe zij hun deelname ervaren:


Wim Meijer – Lid sinds 2015

“Als lid van de programmaraad kunt u perfect uw achterban vertegenwoordigen en meedenken over de programmering in de breedste zin van het woord. Daarnaast is het snuffelen in het aanbod en het bekijken van previews een erg leuke bezigheid.”


Bert Otto – Lid sinds 2017

“Het is leuk om met gelijkgestemden te discussiëren over het professionaliseren van de Stadsgehoorzaal en om de gasten een mooi en afwisselend programma aan te bieden.”


Esther van Rij - Lissenberg – Lid sinds 2015

“Het is een diverse club mensen, met heel veel ervaring binnen het groepje waar ze in zitten. Ze weten veel van theater af en kunnen inschatten wat het Vlaardingse publiek leuk gaat vinden.”


Enthousiast geworden? Meld uzelf aan door hier te klikken en dan ‘programmaraad’ te selecteren bij de voorkeursrollen.