Kaartverkoop

Theaterprogramma 2018/2019

Op vrijdag 20 april is het nieuwe theaterprogramma vol grote namen en lokale helden op spectaculaire wijze gelanceerd.
Bekijk alle voorstellingen onder het kopje 'programma' of lees op uw gemak online de nieuwe brochure door hier te klikken!

E-tickets
Via de website kunt u kiezen hoe u uw kaarten wilt ontvangen. Kiest u voor e-tickets, dan ontvangt u deze na betaling direct in uw email inbox. De kaarten kunt u vervolgens zelf uitprinten en worden op de avond/middag zelf gescand bij de ingang van het theater.

Betalingsmogelijkheden
- Online kunt u via iDEAL, creditcard of Podium Cadeaukaart betalen.
- Aan de theaterkassa kunt u contant, met pin, creditcard, Podium Cadeaukaart, Kunst & Cultuurkaart en Theater & Muziekbeleving (van Nr1 Cadeau).

Kaarten afhalen
Kaarten voor voorstellingen kunnen tijdens openingstijden van de theaterkassa worden afgehaald en tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Voor deze optie geldt een theatertoeslag van € 3,00 per bestelling. Aan het zelf printen van kaarten of het tonen van uw e-ticket via uw mobiele telefoon zijn geen extra kosten verbonden.

Theatertoeslag
De prijzen van de meeste voorstellingen zijn inclusief garderobe en een (pauze)comsumptie. Zo kunnen we bezoekers snel van dienst zijn bij de bar. Bij iedere voorstelling staat bij de prijsinformatie aangegeven of er wel of geen cunsumptie is inbegrepen. Om de jeugdvoorstellingen en Vlaardingse producties zo betaalbaar mogelijk te houden, zit hier geen consumptie bij inbegrepen.

Annuleren en omboeken
Heeft u kaarten gekocht, maar bent u een keer onverwacht verhinderd? Geen probleem, u kunt uw kaarten tot 24 uur voor de voorstelling bij de theaterkassa omruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon (vergeet de kaarten niet mee te nemen). U krijgt een tegoedbon voor het bedrag van de kaarten die worden geruild of u kunt voor dit bedrag direct andere theaterkaarten uitzoeken (eventueel met bijbetaling) uit onze eigen programmering. Voor deze service brengen wij € 3,50 administratiekosten per kaart in rekening. Restitutie en achteraf inleveren van kaarten is niet mogelijk. De tegoedbon is geldig tot 1 jaar na uitgifte.

Geef theater cadeau!
Op zoek naar een speciaal cadeau voor de feestdagen, een verjaardag of zomaar omdat het kan? Geef een avondje in het theater cadeau.
Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

Wij denken graag met u mee. Kijk bijvoorbeeld in onze nieuwe brochure op pagina 44 en 45 (klik hier) waar we o.a. de keuzes van het Stadsteam vertellen!

Cadeaubon
Liever een cadeaubon als cadeau? 
Geef dan de Podium Cadeaukaart, voor meer informatie klikt u hier!