Kaartverkoop

LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
In verband met de feestdagen zijn onze openingstijden gewijzigd. Vanaf 25 december 2017 t/m 1 januari 2018 zijn wij gesloten. Vanaf 2 januari 2018 bent u weer welkom bij ons in het theater en zijn wij telefonisch weer bereikbaar.

Reguliere openingstijden theaterkassa (ook telefonisch):

  • Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30 uur;
  • Donderdagavond van 19:00 - 21:00 uur;
  • Zaterdag van 14:00 - 16:00 uur;
  • Tijdens alle evenementen.

Online kun je uiteraard 24/7 kaarten bestellen. 

E-tickets
Via de website kun je kiezen hoe je je kaarten wilt ontvangen. Kies je voor e-tickets, dan ontvang je deze na betaling direct in je email inbox. De kaarten kun je vervolgens zelf uitprinten en worden op de avond/middag zelf gescand bij de ingang van het theater.

Betalingsmogelijkheden
Online kun je via iDEAL, creditcard of Podium Cadeaukaart betalen. Aan de theaterkassa kun je ook contant, met pin, CJP of Podium Cadeaukaart betalen.

Kaarten afhalen
Kaarten voor voorstellingen kunnen tijdens openingstijden van de theaterkassa worden opgehaald en tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. Voor deze optie geldt een theatertoeslag van € 3,00 per bestelling. Aan het zelf printen van kaarten of het tonen van je e-ticket via je mobiele telefoon zijn geen extra kosten verbonden.

Theatertoeslag
De prijzen van de meeste voorstellingen zijn m.i.v. dit seizoen inclusief garderobe en een (pauze)comsumptie. Zo kunnen we de bezoekers snel van dienst zijn bij de bar. Bij iedere voorstelling staat bij de prijsinformatie aangegeven of er wel of geen cunsumptie is inbegrepen. Om de jeugdvoorstellingen en Vlaardingse producties zo betaalbaar mogelijk te houden, zit hier nooit een consumptie bij inbegrepen.

Annuleren en omboeken
Heb je kaarten gekocht, maar ben je een keer onverwacht verhinderd? Geen probleem, je kunt jouw kaarten tot 24 uur voor de voorstelling bij de theaterkassa omruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon (vergeet de kaarten niet mee te nemen). Je krijgt een tegoedbon voor het bedrag van de kaarten die worden geruild of je kunt voor dit bedrag direct andere theaterkaarten uitzoeken (eventueel met bijbetaling) uit onze eigen programmering. Voor deze service brengen wij € 3,50 administratiekosten per kaart in rekening. Restitutie en achteraf inleveren van kaarten is niet mogelijk. De tegoedbon is geldig tot 1 jaar na uitgifte.