Informatie

Over de Stadsgehoorzaal

Het theater is van ons allemaal!

Wat hebben Jandino, Frank Boeijen, Caro Emerald, Guido Weijers, Maan, Thomas Acda, Tania Cross e.v.a.met elkaar gemeen? Zij vormen, samen met een hoop talentvolle nieuwe parels, de kers op de taart vanhet zojuist gelanceerde theaterprogramma in de Stadsgehoorzaal. Het nieuwe programma van seizoen 2018/2019 van het Vlaardingse stadspodium is wéér gegroeid en … verrukkelijk!

Volgens directeur Renske Verbeek laat het programma zien dat de Stadsgehoorzaal voor iedereen iets moois wil bieden. “Daar zijn we heel trots op! Iedere week zijn er gemiddeld twee mooie voorstellingen waar theaterliefhebbers uit kunnen kiezen. De andere dagen staan bol met alle soorten en maten van festivals, talkshows, peuterochtenden, schoolprojecten, gastprogrammering en talentenjachten. En als er niks voor u bij staat, horen we dat graag!”

We verwelkomen in seizoen 2018/2019 grote namen zoals Van der Laan & Woe, Tania Kross, Yentl & de Boer, Jeroen van der Boom en Maan, maar ook de lokale helden en nieuwe talenten krijgen een mooi plekje in het programma zoals toneelvereniging Het Masker, het Vlaardings Musical gezelschap, Stichting On Steetsj en toneelgroep ONI.

Bekijk het complete programma hier!

Wat hebben Jandino, Frank Boeijen, Caro Emerald, Guido Weijers, Maan, Thomas Acda, Tania Cross e.v.a.
met elkaar gemeen? Zij vormen, samen met een hoop talentvolle nieuwe parels, de kers op de taart van
het zojuist gelanceerde theaterprogramma in de Stadsgehoorzaal. Het nieuwe programma van seizoen
2018/2019 van het Vlaardingse stadspodium is wéér gegroeid en … verrukkelij