Vrijwilliger worden

Kom bij de Stadscrew!

De Stadsgehoorzaal is het theater van Vlaardingen wat intensief samenwerkt met een enthousiast, hardwerkend en vrijwillig team op diverse vlakken zoals techniek, bar, receptie, publieksbegeleider, verspreider en garderobe. Samen zetten we de schouders eronder zet om bezoekers en artiesten een geweldige avond in het theater te bezorgen. Interesse om bij het Stadsteam te komen? Lees dan snel verder!  

Zin in een theateravontuur? 
Bent u sociaal, gastvrij, fris, fruitig en één bonk dienstverlening? Wilt u af en toe vrijwillig meehelpen om het komende theaterseizoen weer een succes te maken en bezoekers zich welkom te laten voelen samen met een enthousiaste groep mensen? Dan is de Stadscrew perfect voor u!

Kom een keertje met ons kletsen!
Nog niet helemaal zeker waar u zich thuis voelt of welke functie het beste bij u past? Houdt u bijvoorbeeld van kletsen met bezoekers en ervoor zorgen dat ze een topavond beleven? Of staat u liever achter de bar om het perfecte biertje te tappen? 
Kijk dan snel bij onze vacatures voor meer informatie. Onderaan deze pagina vindt u een formulier
 waar u zich kan aanmelden voor een gesprek waar we u van alles vertellen over de mogelijkheden van het vrijwilligerswerk in de Stadsgehoorzaal.

Wij denken graag met u mee en maken zelfs van het werken een theaterbelevenis!