Vrijwilliger worden

De Stads is het theater van Vlaardingen. En alle theaterliefhebbers zijn welkom om te helpen, om er een succesvol theater van te maken! Wie wil, kan meehelpen in het team als vrijwillige gastheer, technicus, barman of vrouw, marketeer, kaartverkoper, artiestenkok, publieksbegeleider of organisator. Voor de nieuwe invulling van de Stadsgehoorzaal bouwen we aan een enthousiast vrijwillig team, dat zich met elkaar en onder begeleiding kan inzetten voor het stadspodium. Iedereen vanaf 14 tot 114 jaar kan zich aanmelden. Ook zijn er veel stageplaatsen. En beloofd, we maken zelfs van het werken een (theater)beleving. Gezellig met elkaar de schouders eronder zetten om de bezoekers en artiesten (en jezelf!) een geweldige avond te bezorgen.
 
Met elkaar voor succes!
Er is een klein professioneel team, dat staat te popelen om met een stevige en enthousiaste (vaak ook zeer professionelere!) vrijwillige groep mensen aan de slag te gaan, met als doel het behouden van een succesvolle Stadsgehoorzaal. Binnen alle vakgebieden is hulp nodig; van organisatie tot techniek en van service tot promotie en programmeren. Wie wil kan zich daar direct inschrijven voor één of meer teams. Daarna volgt en uitnodiging, training en inwerktijd.

Je kan jezelf hier inschrijven voor één of meer vacatures en/of de informatiebijeenkomst via onderstaand formulier.

Ter informatie, de vervolgstappen zijn:

  • Je stuurt onderstaand formulier op.
  • Uiterlijk een week na je aanmelding hoor je of je door de eerste selectie bent.
  • We vragen je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Die kan je gratis aanvragen via https://www.justis.nl/producten/vog/GratisVOGvoorvrijwilligers/ Je wordt uitgenodigd voor een kennismaking en/of trainingsmoment.
  • Daarna kunnen we beiden nog beslissen of dit de beste plek voor je is.
  • We maken een rooster voor de eerste twee maanden.
  • We werken je in.
  • Je gaat een proeftijd in van twee maanden, waarna we beiden kunnen aangeven of de Stadsgehoorzaal iets voor je is.