programma

Wat wil je zien?

Genres
Datum

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen!

Dit theaterseizoen bieden we 12 voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50 kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!
  • Eric Vloeimans, Kinan Azmeh en Jeroen van Vliet

    Blow the wind easterly

    Eric Vloeimans, Kinan Azmeh en Jeroen van Vliet komen met nieuw repertoire en nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis naar verre eindes en magische verrassingen.
  • Javier Guzman

    Laatste Wissel

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. (Aldus Javier)
  • Mees Kees (8+)

    Op Kamp

    Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want je mag mee! Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker: met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook een groot avontuur!
  • Herman

    Stefan de Walle en Eva Van der Gucht e.a.

    Wat doe je als je partner na 26 jaar huwelijk vertrekt naar een ander? Het overkomt Herman. En ondanks (of liever dankzij!) alle tegenslag groeit hij uit tot een véél leuker mens. Een tragikomedie over een laatbloeier: ontroerend en hilarisch tegelijk, door o.a. topacteurs Stefan de Walle en Eva van der Gucht.
  • 3JS en Red Limo Quartet

    Een bijzonder mooie samenwerking tussen de 3JS en het Red Limo Quartet. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkersarrangementen van dit strijkkwartet onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap.
  • Zin in Zappelin LIVE (3+)

    Fenna Ramos komt naar het theater en beleeft een avontuur in haar bekende zappelin.

    Fenna Ramos komt met het TV- en online programma ‘Zin in Zappelin’ naar de theaters. Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen.
  • Jochem Myjer - UITVERKOCHT

    Net alsof

    Na ruim 4 jaar afwezigheid staat Jochem Myjer te popelen om zijn achtste soloprogramma te spelen!
  • Spinvis & Saartje Van Camp

    Neveldieren

    Spinvis en Saartje Van Camp wekken de mythologische neveldieren tot leven in de wereld van nu. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze eeuwenoude wezens ons toe. Wat drijft hen en waarom zijn ze nog hier? Neveldieren is een muzikale voorstelling met veel bekende én nieuwe Spinvisliedjes.
  • Thalita in Concert

    Diamond Jubilee

    De Showbrassband bestaat dit jaar 60 jaar! Als aftrap van dit jubileumjaar geeft Thalita een groots concert. Showbrassband Thalita én Thalita Extra zullen met ruim 50 enthousiaste muzikanten het podium betreden.
  • TOP Vrouwen

    Vriendinnencomedy met ups en downs!

    TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs, avontuur en (om eerlijk te zijn) flink wat moodswings. Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie spelen drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd die samen een berg beklimmen ter ere van hun overleden vriendin. Van de makers van Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers.
  • The Billy Joel Experience

    The Album Tour

    Bekend van het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands. Bij deze show bepaal jij zelf de setlist door op je favoriete Billy Joel nummers te stemmen. Dat klinkt als muziek in de oren toch? The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos.
  • Checkpoint Theater (6+)

    Het dak er af!

    De nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks vol spektakel, plezier, idiote proeven en interactie. Je wordt meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en kinderen die mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack.
  • Tineke Schouten

    De Schouten Schoenen Aan

    Tineke Schouten heeft nog volop energie voor haar 26ste theatershow en trekt de stoute schoenen aan! Ze verschuilt zich niet meer alleen achter een kostuum, maar gaat met de billen bloot. Tijd om Tineke zelf op het toneel te tonen. Want hoe hang je de slingers op als de wereld op zijn kop staat?
  • De Joardy Show

    Jim Deddes

    De Joardy Show met Jim Deddes is een sketchvolle theatershow waarin Jim het volledige JOARDY-universum tot leven brengt. Een avond met de hits en ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST). Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een fantastische en komische avond!
  • Math with Menno

    Examentraining havo-5 wiskunde A

    Je kunt je niet beter voorbereiden op jouw havo-5 wiskunde examen dan met deze wiskunde examentraining door Menno Lagerwey, bekend van zijn YouTube-kanaal Math with Menno!
  • Math with Menno

    Examentraining vwo-6 wiskunde A

    Je kunt je niet beter voorbereiden op jouw vwo-6 wiskunde A examen dan met deze wiskunde examentraining door Menno Lagerwey, bekend van zijn YouTube-kanaal Math with Menno!
  • Math with Menno

    Examentraining vwo-6 wiskunde B

    Je kunt je niet beter voorbereiden op jouw vwo-6 wiskunde B examen dan met deze wiskunde examentraining door Menno Lagerwey, bekend van zijn YouTube-kanaal Math with Menno!
  • Fien & Teun de Musical (2+)

    Bonte avond op de boerderij

    Fien en Teun de Musical is een leuke en interactieve voorstelling over het liefste boertje en boerinnetje Fien en Teun! Zij zullen er tijdens de familievoorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij een écht Hollands feestje maken. De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  • George en Eran Producties & Club Classique

    LEVEN

    Jeugdvrienden Adam en George vertellen over hun bijzondere vriendschap met Roos een meisje dat ze onverwacht tijdens een treinreis ontmoeten. Maar wanneer hun reis een plotselinge wending neemt waardoor ze elkaar dreigen te verliezen moeten ze zich opnieuw verhouden tot elkaar, het leven en het verlies dat het met zich meedraagt.
  • Jay Francis

    Catastrofe

    Jay Francis is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond, maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een nogal negatieve wereld. Gewapend met humor, inspiratie en aspiratie zorgt hij ervoor dat iedereen lacht, want dan lacht Jay ook.
  • Blauwe Vinkjes

    Disclaimer

    In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten.
  • Dilana Smith

    Legendary Women of Rock

    Dilana Smith kruipt in de huid van rocklegendes als Tina Turner, Janis Joplin en Adele, waarin ze losgaat met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem. Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze is een magneet: aan het einde van de avond houdt iedereen van haar.
  • De Magische Kast (4+)

    Met Nederlands kampioen jongleren Huub Cooijmans

    In De Magische Kast heeft Huub een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks. Wat is er met de kast aan de hand? Hij lijkt wel betoverd!
  • In Gods Naam

    Met Bastiaan Ragas en Yvonne van den Eerenbeemt

    Hoe ga je in godsnaam met het leven om? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Bas neemt jou mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel onbegrijpelijkste boek ter wereld.
  • Ernst Jansz met Band

    Ernst Jansz 75

    Ernst Jansz is na zijn hippieperiode met CCC Inc. en het succes van het door hem opgerichte Doe Maar solo gegaan. Ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag verzamelde hij niet alleen zijn mooiste liedjes, maar er gaan ook geruchten dat er een nieuw boek en een nieuw album zullen verschijnen. Dus, wie weet…
  • Kees van Amstel

    Vluchtweg altijd vrijhouden

    Waarom vluchten we toch zo graag? Kees van Amstel vlucht ook graag, maar dan wel voor zijn plezier in plaats van verantwoordelijkheden of stress. Want je kan van iedere situatie iets komisch maken. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden.
  • Alex Roeka

    Nachtcafé

    Treed binnen, vrienden, in het nachtcafé, Waar Roeka achter de bar staat en u laat proeven van exquise dranken, die onverwachte landschappen en verrassende vergezichten aan uw geestesoog voorbij doen glijden.
  • Fleetwood Mac - The Incredible Story

    The Cosmic Carnival

    The Cosmic Carnival neemt je mee op een muzikale ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac.
  • Belle Perez

    Diferente

    Belle Perez heeft slechts een paar noten nodig, gecombineerd met haar unieke stemgeluid om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee brengt ze niet alleen haar grootste hits, maar hoor je voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’.
  • Koffie met de Stadsvrienden

    Alleen naar het theater? Geen probleem!

    De Stadsvrienden is voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan! Meld je nú aan voor het gratis toegankelijke koffiemomentje.
  • Rust en Vreugd

    De opvolger van Hendrik Groen

    Emma (Doris Baaten) besluit na de dood van haar man een tuinhuisje te onderhouden. Een tenenkrommend grappige muzikale voorstelling van de schrijver van Hendrik Groen, waarbij maatschappelijke kwesties op humoristische wijze worden belicht.
  • Dani Apeldoorn

    #EigenSchuld

    #EigenSchuld is een interactieve voorstelling voor hoopvolle denkers. Humor, spoken word en eerlijke gesprekken door de in Vlaardingen woonachtige oud-rapper Dani Apeldoorn.
  • Stadskaravaan Holy

    Festival met theater, muziek, kunst en meer!

    De Stadskaravaan is een reizend festival waarbij muziek, theater, cultuur, dans, eten, drinken en veel meer. Iedere editie van het festival is anders en wordt samengesteld in samenwerking met wijkbewoners en andere belangstellenden.
  • Dansstudio Dance Point Vlaardingen & Celtic Swing

    ON WORLD TOUR WITH THE STARS!

    Kom mee met de leerlingen van Dance Point & Celtic Swing op wereldtournee!  (Let op: combi-kaarten zijn enkel te bestellen via de aparte knop op de voorstellingspagina)
  • Stadskaravaan Westwijk

    Festival met theater, muziek, kunst en meer!

    De Stadskaravaan is een reizend festival waarbij muziek, theater, cultuur, dans, eten, drinken en veel meer. Iedere editie van het festival is anders en wordt samengesteld in samenwerking met wijkbewoners en andere belangstellenden.
  • de Wannebiezz in Concert

    Samen met hun begeleidingsband B!K D!EL en de backing vocals de Wannebabezz zingen de Wannebiezz hun eigen hits, maar ook nooit eerder uitgevoerd repertoire in hun eerste theaterconcert. Van klein akoestisch tot fifties rock en alles wat daartussen zit.
  • Emma Heesters

    Live in Theater

    Heb jij ook zo genoten van de optredens van Emma Heesters in de televisieprogramma's Stars on Stage en Beste Zangers? Stap nu binnen in haar muzikale wereld, rechtstreeks van het scherm naar het podium, tijdens Emma Heesters' Live in Theater!
  • Valentina Tóth

    Wildbloei

    Hét Comedy Talent van 2023 Valentina Tóth brengt met haar tragikomische, muzikale en over the top one woman debuutshow Wildbloei een ode aan de hysterische vrouw. Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij.
  • Stadskaravaan Finale 2024

    Feestelijke afsluiting van het festivaljaar

    Tijdens de finale van de Stadskaravaan komen hoogtepunten van de afgelopen edities nóg een keer langs én wordt het publiek getrakteerd op nieuwe artiesten en activiteiten.
  • The Fortunate Sons

    The Best of CCR

    The Fortunate Sons hebben met hun zeer succesvolle deelname aan het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’ een ware Creedence Clearwater Revival ontketend. In deze weergaloze ode nemen de muzikanten je mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR!
  • Buddy Vedder & A Perfect Combination

    The Legends we’ve lost

    Buddy Vedder & A Perfect Combination nemen je mee op een reis terug naar de jaren ‘70 en ’80 en eren de helden die door hun muziek onsterfelijk zijn geworden. Van Hotel California tot Purple Rain en van Boogie Wonderland tot Beat It. Met live band onder leiding van Danny Sahupala wordt stilzitten onmogelijk.