Stadsprogramma

DE DAG DAT IK ROBERT LONG ONTMOETTE

zo 12 mei 2019 Muziektheater

Met o.a. Maaike Widdershoven en Wil van der Meer

Robert Long zou dit jaar 75 jaar zijn geworden: een mooi moment om zijn liedjes weer ten gehore te brengen. De voorstelling brengt een hommage aan de in 2006 overleden chansonnier, van bekende en onbekende liedjes t...

15:00 uur Grote Zaal Lees meer Kaarten

FRED VAN LEER - UITVERKOCHT

do 16 mei 2019 Theatercollege

Leer van Fred Live

Leer van Fred Live is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Fred van Leer zorgt voor een hilarische avond voor de nieuwsgierige vrouw die the do&...

20:15 uur Grote Zaal Lees meer Kaarten

X-POSURE - VOORRONDE 3

vr 17 mei 2019 Talentenjacht

Dé zoektocht naar jong podiumtalent uit de regio!

Samen met De Kroepoekfabriek en KADE40 gaan we op zoek naar het grootste talent van Vlaardingen en omgeving! Bandjes, dansers, theater, hiphop, DJ’s, iedereen tussen de 12 en 20 jaar mag zich opgeven via kroepoekfa...

20:30 uur KADE40 Lees meer Kaarten

ARIE & SILVESTER

za 18 mei 2019 Cabaret

WIE?!

De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie Koomen en Silvester Zwaneveld! Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door uw s...

20:15 uur Grote Zaal Lees meer Kaarten

TURKS FRUIT

do 23 mei 2019 Toneel

Het ultieme liefdesverhaal

Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-u-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: Turks Fruit. Turks Fruit v...

19:30 uur Grote Zaal Lees meer Kaarten

WIM ANKER

za 25 mei 2019 Theatercollege

Theatercollege

Principieel en eigenzinnig, exceptioneel en nuchter: om de bekende strafadvocaat Wim Anker te zien spreken en pleiten is een belevenis op zich. In zijn theatercollege vertelt Wim over zijn strafpraktijk, zijn vijf princi...

20:15 uur Grote Zaal Lees meer Kaarten

X-POSURE - DE FINALE

za 22 juni 2019 Talentenjacht

De zoektocht naar jong podiumtalent uit de regio!

Samen met De Kroepoekfabriek en KADE40 gaan we op zoek naar het grootste talent van Vlaardingen en omgeving! Van bandjes, dansers en theater tot hiphop en DJ’s, het komt allemaal voorbij tijdens X-Posure. Na 3 voor...

20:15 uur Grote Zaal Lees meer Kaarten

PETER PANNEKOEK

za 16 november 2019 Cabaret

Later was alles beter

Een hilarische voorstelling van een komisch supertalent! Cabaretier Peter Pannekoek is bekend van Dit Was Het Nieuws, De Wereld Draait Door en zijn alom bejubelde optreden bij The Roast of Gordon. Het...

20:15 uur Grote Zaal Lees meer Kaarten

OG3NE

za 21 maart 2020 Muziek

Sweet Harmony Tour

De dames van OG3NE keren terug in het theater met hun gloednieuwe SWEET HARMONY TOUR. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren...

20:15 uur Grote Zaal Lees meer Kaarten