programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum
 • The Bridges of Madison County

  Met o.a. René van Kooten, Lone van Roosendaal en Annick Boer

  René van Kooten (winnaar Musical Award beste mannelijke hoofdrol) en Lone van Roosendaal brengen dit prachtige liefdesverhaal tot leven met oorstrelende samenzang.
 • Kortsluiting in mijn hoofd

  Theatervoorstelling over psychiatrie

  Brenda belandt na haar bevalling in een psychose. Samen met zorgverlener Stefaan vertelt zij het verhaal over haar ervaringen en zoektocht naar hulp.
 • Philip Mechanicus, Wachten op transport

  Theater Na de Dam (Locatie: De Windwijzer)

  Wachten op transport vertelt het verhaal van Philip Mechanicus wat hij opgeschreven heeft in een indrukwekkend oorlogsdagboek. Onderdeel van Theater Na De Dam.
 • De Big Bang!

  Bekendmaking en start kaartverkoop '19/'20

  Hét moment, de Big Bang!, is weer daar! Deze avond starten we vol trots en enthousiasme de kaartverkoop van volgend seizoen (2019-2020), in de vorm van een festival in alle hoeken en gaten van ons mooie theater.
 • Javier Guzman e.v.a.

  The Backstage Comedy Tour

  Een unieke theaterervaring: door het gehele gebouw wordt u verrast met optredens van bekende en minder bekende comedians. U komt op plaatsen zoals de kleedkamers, het zijtoneel en het kantoor, dus deze avond zult u niet snel vergeten.
 • Toneelvereniging Het Masker

  Een onbeschreven blad

  Ik word wakker in het donker met mijn hoofd in het verband. Nee, mijn hele lijf is omzwachteld. Ik weet niet waar ik ben, ik weet niet hoe ik heet, ik weet niet meer wat er gebeurd is. Ik weet... helemaal niets meer.
 • De dag dat ik Robert Long ontmoette

  Met o.a. Maaike Widdershoven en Wil van der Meer

  Robert Long zou dit jaar 75 jaar zijn geworden. Zijn prachtige oeuvre wordt geëerd door vertolkingen van artiesten die de welbekende zanger zelf hebben mogen ontmoeten.
 • Fred van Leer

  Leer van Fred Live

  Fred van Leer zorgt voor een hilarische avond voor de nieuwsgierige vrouw die de "do’s and dont’s" wil weten qua kleding, de tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen.
 • Arie & Silvester

  Wie?!

  Na 10 jaar zijn ze weer terug op het toneel. Wie? Arie Koomen en Silvester Zwaneveld! Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door uw strot geduwd!
 • Turks Fruit

  Het ultieme liefdesverhaal

  Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-u-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: Turks Fruit.
 • Thomas Acda

  Motel

  Motel is een langverwachte, muzikale cabaretvoorstelling met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan invulling aan ons leven proberen te geven.
 • Hadewych Minis

  Minis Plus

  In haar muzikale én oergrappige 'onewomanshow' Minis Plus laat Hadewych Minis haar kanten en al haar kunnen samenvallen. Van cabaret tot flamenco, van moederschap tot midlifecrisis. Ze deelt haar originele zoektocht en creativiteit in alle oprechtheid en gekheid.
 • Lulu en de mannen

  Swingend entertainment op de zondagmiddag!

  Lulu en de mannen is een akoestisch trio dat gitaarmuziek en moderne hits combineert tot een swingend geheel, ook een Nederlandstalige smartlap wordt niet geschuwd!
 • Dennis van Aarssen (winnaar The Voice '19)

  Start spreading the news

  Met inspiratiebronnen als Frank Sinatra, Josh Groban, Michael Bublé, Robbie Williams en Stromae neemt Dennis van Aarssen je mee op een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de muziekhistorie. Laat je betoveren door het soepele, warme stemgeluid van dit talent.
 • Kaj Gorgels

  Effe relativeren

  “Effe relativeren” is de eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels. Op social media werd Kaj bekend door ‘Kaj’s typetjes’. Inmiddels ken je hem ook als finalist van Expeditie Robinson 2017 en als presentator van Concentrate, Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders.
 • Peter Pannekoek

  Later was alles beter

  Peter Pannekoek is hét comedy talent van nu. In zijn voorstelling Later was alles beter is hij slimmer, scherper, gevaarlijker en ontwapenender dan ooit!
 • Nasrdin Dchar

  JA

  Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?
 • Absolutely Floyd

  Echoes Of A Distant Time

  Met hits uit het hele oeuvre van Pink Floyd, spectaculaire lichteffecten en videobeelden brengt de elfkoppige band Absolutely Floyd deze legendarische Engelse rockband weer tot leven.
 • Hendrik Groen

  Zolang er leven is

  Dé knuffelbejaarde van Nederland, Hendrik Groen, komt weer naar de Stadsgehoorzaal! Samen met zijn beste vriend Evert, de Omanido (Oud-maar-niet-dood)-club en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een levenslustig en hilarisch verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.
 • Nienke Plas

  Van de hak op de tak

  Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.
 • OG3NE

  Sweet Harmony Tour

  De dames van OG3NE keren na het enorme succes van Three Times a Lady, terug met een nieuwe theatershow. Laat u betoveren door de prachtige samenzang van de drie zussen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden