programma

Wat wilt u zien?

Genres
Datum

U heeft gezocht op: februari-2021 Muziek

Theater t/m 9 februari gesloten

Kaarthouders en huisgezelschappen worden per mail geïnformeerd. U kunt wel kaarten bestellen voor later in het seizoen. Bij annulering van een voorstelling krijgt u altijd uw geld terug.
 • Stones Sessions - GEANNULEERD

  Deze voorstelling is geannuleerd

  Zes jonge ras muzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait, vonden elkaar in een gezamenlijke liefde; The Rolling Stones. Samen vormden zij de succesvolle tributeband Stones Sessions. Ga terug in de tijd met het oeuvre van The Stones.
 • KF Allstars - GEANNULEERD

  Deze voorstelling is geannuleerd

  Een volledig coronaproof editie van KF Allstars staat officieel op de agenda! Muzikanten uit de regio treden in wisselende bezettingen én op passende afstand op in de Stadsgehoorzaal, als onderdeel van De KF Take-over.
 • Freds Folk Foyer

  Met o.a. Gerard van Maasakkers

  Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten. Drie middagen met traditionals, interviews, verhalen, eigen repertoire van singer-songwriters en verrassende combinaties. Vanmiddag ontvangt hij Gerard van Maasakkers en multi-instrumentalist Rens van der Zalm.