Iedereen met een ambitieus, innovatief of bijzonder idee op het gebied van podiumkunsten in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen kan zijn plannen indienen en maakt kans om deze te realiseren met behulp van de Stadskas. Een kas waar ideeën kunnen worden geplant en gevoed door de stad en uit kunnen groeien in prachtige resultaten.

Plant een idee!

Denkt u een mooi initiatief voor ogen te hebben? Klik hierboven dan op Plant een idee en dien uw voorstel in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Doneer!
Naast het presenteren van ideeën zijn wij ook op zoek naar donaties om de Stadskas te vullen. Interesse? Meld u dan hierboven via Doneer aan om uw interesse bij ons kenbaar te maken en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Doneer | Plant een idee!


Donaties

18.000

Bijdrage Stadspubliek

3.459

Huidige stand

 15.159

Toegewezen aan projecten

6.300

4 Stadsprojecten

waaronder

  1. Moestuin
  2. Talk of the Town
  3. Peuterterras

Toon volledige projectenlijst

64 Donateurs

waaronder

Kasboek

za 18 november 2017 21:30

Kloet doet eerste donatie in de Stadskas!

tijdens 200 jaar Harmonie

Op zaterdag 18 november, op de dag dat de Harmonie precies 200 jaar bestaat, ontving de Stadsgehoorzaal een waanzinnige donatie voor de kersverse ambitie van de Stadsgehoorzaal: de Stadskas! “Vlaardingen verdient een goed cultuuraanbod, dat maakt onze stad in alle opzichten aantrekkelijker” vertelt Steven O...

Lees meer

vr 13 oktober 2017 00:00

200 Jaar Harmonie

Kom naar het gemaskerde Harmoniebal!

De Harmonie, ook wel bekend als die prachtige kleine zaal van de Stadsgehoorzaal, bestaat dit seizoen 200 jaar. Op 18 november 1817 werd de klassieke toonzaal sfeervol geopend met een gemaskerd bal, én dat willen we exact 200 jaar later nog eens uitgebreid over doen. Met jou! Kom op zaterdag 18 november (20:30 u...

Lees meer