gehoorzaal

De Stadskas

Ter ere van het 200-jarig jubileum van de Harmonie in november 2017 presenteert de Stadsgehoorzaal een bijzonder initiatief aan de stad: de Stadskas. Een kas waar verschillende projecten financieel van kunnen profiteren. De kas wordt gevuld met donaties door fondsen, sponsors, artiesten, bezoekers van het theater en diverse bedrijven.


Met deze donaties kan de Stadskas precies doen waar het voor is bedoeld: goed luisteren naar culturele dromen in de stad en die helpen waar te maken! Iedereen met een ambitieus, innovatief of bijzonder idee op het gebied van podiumkunsten kan zijn plannen indienen en maakt kans om deze te realiseren met behulp van de Stadskas. Kortom, een kas waar ideeën kunnen worden geplant en gevoed door de stad en uit kunnen groeien tot prachtige creatieve resultaten.

Plant een idee!

Denkt u een mooi initiatief voor ogen te hebben? Klik hierboven dan op Plant een idee en dien uw voorstel in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Doneer!

Naast het presenteren van ideeën is het ook mogelijk om de Stadskas te vullen met een donatie. Interesse? Meld u dan hieronder aan om uw interesse bij ons kenbaar te maken en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.