gehoorzaal

Veelgestelde vragen
 • Wat is de Stadsgehoorzaal?

  De Stadsgehoorzaal is het theater van Vlaardingen, een podium voor én door de stad. Een levendig stadspodium met professionele voorstellingen én veel ruimte voor lokale initiatieven en evenementen. We zien het als een belangrijke taak om de creatieve kracht en behoeftes van de stad een plek te geven in het theater. Of dat nu als theaterbezoeker, als artiest of als organisator is. De ideeën en wensen helpen vormgeven, zowel praktisch, inhoudelijk als financieel is een doelstelling waar wij naar streven. Het prachtige gebouw en een gedreven team staat klaar voor de stad!

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  De Stadsgehoorzaal neemt uw privacy serieus en behandelt uw persoonsgegevens met uiterste zorgvuldigheid. In onze privacyverklaring leest u welke gegevens wij verwerken, hoe wij met de gegevens omgaan en wat uw rechten zijn in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Mocht u vragen hebben rondom ons gegevensgebruik kunt u contact opnemen via info@stadsgehoorzaal.nl 

 • Ik ben te laat, kan ik de zaal nog in?

  Mocht u te laat in het theater arriveren, dan wordt er een geschikt moment afgewacht om de zaal te betreden. Het kan voorkomen dat laatkomers moeten wachten tot de pauze, of ( indien er geen pauze is) helemaal geen toegang meer krijgen. Wij volgen hierin te allen tijde de wens van de uitvoerende artiest.

 • Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de garderobe?

  Het gebruik van de garderobe is gratis. Wegens de brandveiligheid is het ophangen van uw jas in de garderobe verplicht. 

 • Mag mijn kind bij mij op schoot?

  Natuurlijk bent u vrij om uw kind tijdens de voorstelling op schoot te nemen. In verband met de veiligheidsvoorschriften van de brandweer, dient u echter wel een toegangsbewijs voor uw kind te hebben. Om ervoor te zorgen dat uw kind niks van het spektakel op het toneel mist, kunt u bij de ingang van de zaal een stoelverhoger lenen. Het gebruik van deze stoelverhogers is gratis.

 • Kan ik bijdragen aan de toekomst van de Stadsgehoorzaal?

  Dat kan zeker! Onze Stadskas biedt voor iedereen met een ambitieus, innovatief of bijzonder idee voor de Stadsgehoorzaal de mogelijkheid deze in te dienen en wellicht te realiseren! Iedere donatie die we ontvangen komt ten goede van de Stadskas. Klik hier voor meer informatie. 

 • Wat is de capaciteit van de Stadsgehoorzaal?

  De Stadsgehoorzaal is geschikt voor groepen van 2 tot 1000 personen. De Grote Zaal biedt plaats aan 650 personen, de Harmonie heeft 155 plaatsen. Daarnaast zijn er ook kleinere ruimtes met verschillende capaciteit, die te gebruiken zijn voor vergaderingen, repetities of evenementen.


  Klik hier voor meer informatie over de ruimtes en mogelijkheden of neem direct contact op met Renske Verbeek via 010 434 03 99 of renske@stadsgehoorzaal.nl.

 • Met wie werken jullie samen?

  De Stadsgehoorzaal zet zich in voor meer, nieuw en beter cultuuraanbod in Vlaardingen door goed, hard en slim samen te werken! Wij omarmen dit motto gezamenlijk met de culturele instellingen van Vlaardingen: De Kroepoekfabriek, KADE40, Zomerterras & Museum Vlaardingen. Daarnaast staan we altijd open om met andere organisaties in gesprek of een verbinding aan te gaan.

 • Ik heb interesse in het vrijwilligerswerk. Hoe werkt dit?

  Wat leuk, wij staan met open armen voor u klaar! U kunt op ieder moment bij de Stadscrew komen. Klik hier voor meer informatie!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle voorstellingen, achtergronden en aanbiedingen.

aanmelden