de Wannebiezz

15 jaar Live!

Dit jaar vieren de Wannebiezz hun 15-jarig jubileum, en dat laten ze niet zonder slag of stoot aan hun neus voorbij gaan! Op zaterdag 11 juli geven zij – met begeleidingsband B!K D!EL – twee concerten in de Stadsgehoorzaal. Wat voor ons een uitstekende gelegenheid is om te onderzoeken hoe we onze bezoekers, ondanks de geldende beperkingen, een maximale theaterbeleving kunnen aanbieden. De zaal biedt normaal gesproken plaats aan 650 gasten, maar als de anderhalve meter wordt gerespecteerd, dan is er nog genoeg plek voor 100 die-hard Wannebiezz-fans!

En die gaan wat meemaken! Een exclusieve Wannebiezz-beleving op gepaste afstand. Eens kijken of met honderd inhakers en meezingers ook het dak eraf gaat. De polonaise wordt lastig, maar daar wordt vast wel een mouw aan gepast. Een unieke avond die slechts is weggelegd voor 100 snelle beslissers!

Hoe gaan wij om met de maatregelen rondom het Corona-virus?

Wat leuk en bijzonder dat u overweegt naar deze voorstelling te komen! We snappen dat u heel benieuwd bent hoe een theaterbezoek er in deze tijden uit gaat zien en vertellen u er daarom graag meer over: 

Klik hier voor alle informatie rondom de RIVM-maatregelen tijdens uw bezoek