40UP

Dansfeest voor 40-plussers

vr 15 februari 2019 20:30 uur Harmonie Bestel Dansfeest

Ben je de ‘grote 40’ gepasseerd? Worden jouw dagen korter en je nachten langer? Wordt er, kortom, te weinig gedanst? Geen paniek! Kom van de bank, trek je mooiste outfit aan en dans! Bij 40UP.

Na eerdere succesvolle, volledig uitverkochte edities, keert 40UP op vrijdag 15 februari terug naar de Stadsgehoorzaal. Hét dansfeest voor iedereen die net/bijna/ongeveer/net niet/al lang 40 is.

Wisselende DJ’s, waaronder DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrum, organiseren het feest vol opzwepende muziek en unieke sfeerbeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten lekker uit je dak kunt gaan. En natuurlijk zijn Mick, Michael, Janis, James, Anouk, Peter, Whitney, Bob, Frank en Jimi ook van de partij.

40up is een initiatief van Harry Winter. Hij baalde ervan dat er bijna nergens meer gedanst werd door 40-plussers. Samen met VJ Alex van Oostrum sloeg hij de handen ineen en zo werd 40up geboren. Inmiddels verspreidt dit dansfeest zich als een olievlek over het hele land. Zo wisten de heren al eens het Gelderdome uit te verkopen.

De DJ’s van 40up willen graag weten wat jij wilt horen! Vertel hier: https://40up.nl/verzoeknummers/ wat jouw favoriete nummers zijn en dat je naar de Stadsgehoorzaal komt, dan doen zij hun best om zoveel mogelijk aangevraagde nummers te draaien. 

Veertig is het nieuwe dertig! Dat snappen ze bij 40UP als geen ander en daarom organiseren zij hét ultieme feestje voor de 40-plusser op vele plekken in Nederland. 

Het 40UP heeft reeds diverse malen in De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal een feestje gehouden en de ervaring leert dan ook dat deze avonden regelmatig uitverkocht raken. Daarom adviseren wij wegens grote populariteit kaarten tijdig te kopen, want OP=OP.

Kom van de bank af en dans!

Maak uw bezoek compleet:
Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdiner aan op drie locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius, Spaans Restaurant-Tapas Bar El Loco en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de drie restaurants? Klik hier!

(Let op: de €27,50 is exclusief het theaterkaartje)

40UP
Vrijdag 15 februari 2019 - 20:30 uur
€20,00
Harmonie

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!

Maak uw bezoek compleet:
Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdinerarrangement aan op twee locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de twee restaurants? Klik hier!


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs: € 20,00

Deel via: