Anuar - Stand-up Comedy!

Onderdeel van het Moestuin Festival

Cabaret , Festival

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven.

Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij op zaterdag 25 januari te zien in de Stadsgehoorzaal tijdens het Moestuin Festival.

Maar hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid!

Anuar heeft als eerste Nederlandse comedian de voorpagina van The New York Times gehaald én het prestigieuze Cameretten Festival gewonnen. Daarnaast heeft hij samen met Najib Amhali en Rayen Panday net een uitverkochte tour achter de rug genaamd RAMADAN CONFERENCE. Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden. 

Onderdeel van het Wereldse Moestuin Festival:
Op zaterdag 25 januari zal Anuar om 18:00 uur in de Grote Zaal te zien zijn tijdens het Moestuin Festival, een werelds festival met theater, dans, muziek en eten in alle hoeken van het theater.

Bij aanschaf van een kaartje voor het Moestuin Festival (klik hier), krijgt u automatisch toegang tot de 20 minuten durende show van Anuar. U heeft dus geen apart kaartje nodig.

Voor meer informatie over het Moestuin Festival en de gehele programmering, klikt u hier.

“Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”

“Hij is een gretige grappenmaker”

“Hij laat de zaal ongegeneerd hard lachen”