Assepoester de Musical (4+)

Door Van Hoorne Entertainment

Assepoester De Musical is een gloednieuwe voorstelling in de succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment (in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical) vol humor, betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums.

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven van een lief en mooi meisje dat in huis al het werk moet doen en door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit. Wanneer de prins besluit een bal te houden om het meisje van zijn dromen te vinden, maar Assepoester van haar stiefmoeder thuis moet blijven, verschijnt er plots een goede fee. Zij tovert Assepoester in een prachtige baljurk, geeft haar een paar echte, glazen muiltjes en laat haar naar het bal gaan. Maar, de fee waarschuwt: de betovering zal klokslag twaalf uur verbreken en dan wordt alles weer zoals het was. Zou het Assepoester lukken om haar dromen waar te maken en vóór klokslag twaalf uur het hart van de prins te veroveren?

Kom verkleed en win!
Kom verkleed naar het theater en meld je vóór de voorstelling aan bij de sprookjesbalie voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt na afloop van de voorstelling beloond met een sprookjesachtige prijs.

Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Speelduur
1 uur en 15 min. (geen pauze)

Credits
Cast:
Aimée de Pater, Kelvin Wormgoor, Stijn Mac Gillavry, Mitch Blaauw, Marisa van der Meer, Iris Warmolts e.a.
Regie: Bas Groeneberg

Syb de Stadsleeuw
Bij deze voorstelling verwachten wij een bezoekje van onze mascotte Syb de Stadsleeuw. Syb (vernoemd naar de architect van ons theater Sybold van Ravesteyn) zal door de foyer rondlopen voor knuffels, high-fives, foto’s of gewoon even zwaaien. Syb kan niet wachten om het publiek te ontmoeten!