Belle Perez

Diferente

Muziek

Belle Perez trekt met haar grootste en ‘Beste Zangers’-hits naar de Stadsgehoorzaal!  Slechts een paar noten of een korte intro gecombineerd met haar unieke stemgeluid, zijn genoeg voor Belle Perez om haar publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. In haar nieuwe theatertournee Diferente brengt ze niet alleen haar grootste hits ten gehore (El Mundo Bailando’, ‘Que Viva La Vida’, ‘Hello World’), maar krijgen voor het eerst ook enkele liedjes uit haar deelname aan ‘Beste Zangers’ een plekje op de setlijst. Belle is klaar om haar trouwe fans én nieuwe volgers  een mooie, warme en swingende concertavond te bezorgen! 

Over Belle Perez 
In Vlaanderen kende ze haar grote doorbraak met ‘Hello World’, een nummer waarmee ze in 1999 deelnam aan het Eurovisie Songfestival. In Nederland bracht Belle samen met Jody Bernal het succesvolle ‘Me & You’ uit, maar de grote doorbraak kwam pas met ‘Que Viva La Vida’, een song die een top 10-notering behaalde in de Nederlandse Top 40 en de Mega Top 50. Het speciaal voor Nederland gemaakte gelijknamige album werd met meer dan 50.000 verkochte exemplaren ook nog eens goud. Met Jan Smit presenteerde ze het succesvolle TV-programma ‘TROS Muziekfeest’. Met ‘Me and you’, ‘Light of my life’, ‘Enamorada’, ‘Que Viva La Vida’ en ‘Ave Maria’ scoorde Belle niet alleen in de Lage Landen. In Vlaanderen won ze vijf keer op rij Radio 2 Zomerhit, waarmee ze nog steeds de vrouwelijke recordhoudster is.  
 
Na Milow in een eerder seizoen, zorgde Belle Perez opnieuw voor een Belgische stunt, want zij is de eerste vrouwelijke Belgische artieste die heeft deelgenomen aan het populaire muziekprogramma 'Beste Zangers'.  

Speelduur 
± 2 uur en 5 minuten (incl. pauze)