BOB & RIK

Voor één keer wat anders

do 30 november 2017 20:15 uur Grote Zaal Bestel Muziek

Bob van Rutten en Rik Reijnart zitten allebei ruim 30 jaar in het artiestenvak. Ieder van hen heeft op zijn eigen manier de diverse wegen van dit bijzondere vak bewandeld, maar meer dan eens kruisten hun wegen. Tot ze op 31 mei 2005 de handen ineen sloegen.

Nu vieren ze het 12½ jarig bestaan van hun gezamenlijke organisatie- en evenementenbureau SHOW en zo. Dit doen ze door terug te kijken op hun muzikale verleden en met liedjes die op hun persoonlijke wensenlijstje staan. Wat zorgde ervoor dat “zij zijn wie ze zijn” en dat ze “staan waar ze nu staan”? Herbeleef met hen een leven vol muziek tijdens dit eenmalige concert op donderdag 30 november in de Stadsgehoorzaal. Bijgestaan door een aantal topmuzikanten tonen ze een kant die achter hen ligt, maar ook een kant die slechts weinigen kennen. Bob en Rik doen voor één keer wat anders.

Deze muzikale avond is een niet te missen kans. De kans om Bob van Rutten en Rik Reijnart eens te beleven zonder kermis, maar mét al hun muzikale vakmanschap en passie.

Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Normaal: € 12,50

Deel via: