Brandweerman Sam (2+)

Avontuur op Dino Eiland

Jeugd & Familie

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg! Samen met het brandweerteam, Mandy en al hun vriendjes komt Brandweerman Sam in actie tijdens de familievoorstelling Avontuur op Dino Eiland.

Wanneer Professor Pekel een écht oud dino-ei vindt, denkt hij dat er ook andere resten van dino’s op het eiland zullen liggen. Tijd om Brandweerman Sam in te schakelen! Piekepolder Eiland wordt omgedoopt tot Dino Eiland en Brandweerman Sam en het brandweerteam maken zich klaar voor verder onderzoek. Ook Mandy sluit aan, vastbesloten om het beste nieuwsverslag ooit te schrijven. En na even aandringen mag zelfs de nieuwsgierige Norbert Puk meedoen met het onderzoek, samen met de assistent van Professor Pekel. Maar al snel raken die twee in de problemen… Ze komen vast te zitten in een eeuwenoude, onontdekte grot! Waar het donker is en heel stil... Op zoek naar een weg om uit de grot te komen, doen ze hun zaklamp aan. Wat is dat?! Zijn dat dinobotten?! Ze willen hun vondst beter bekijken maar er ontstaat brand door het licht uit de zaklamp op het vergrootglas. Help! Lukt het Sam en zijn team om Norbert en de assistent van Professor Pekel op tijd uit de grot te redden?

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal, Norbert, Puk, Mandy en Professor Pekel tijdens deze vlammende voorstelling vol dans, zang, humor, spannende zoektochten en gewaagde reddingsacties.   

Knutselhoek en Meet & Greet  
Voor de voorstelling kunnen de kleinste theaterbezoekers in de foyer een dino-knutselwerkje versieren in de Brandweerman Sam knutselhoek. Daarnaast nodigt Brandweerman Sam alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweer of misschien wel als echte onderzoeker naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en het brandweerteam naar de foyer voor een meet & greet én het maken van een leuke foto.

Speelduur:
+/- 1 uur (geen pauze)