Bumba (1+) - UITVERKOCHT

Bumbina komt spelen!

Winactie!
Bumba geeft een vrolijk cadeaupakket met een knuffel, boekje en spelletje weg aan één van de theaterbezoekers. Wil jij dit leuke pakket winnen? Koop dan snel theaterkaartjes, kleur deze Bumba kleurplaat in en stuur een foto via Instagram of Facebook (o.v.v. jouw ordernummer). Wie weet kan jij dit pakketje dan na de voorstelling ophalen.

Download de Bumba Kleurplaat

Een gloednieuwe, muzikale show van het populaire clowntje Bumba voor alle theaterbezoekertjes vanaf 1 jaar.

Voor de eerste keer komt er een nieuw vriendinnetje bij Bumba spelen, Bumbina. Ze is onderweg met de trein en kan elk moment aankomen. Bumba kan niet wachten om zijn nieuwe vriendin te verwelkomen. Zou ze even goed kunnen dansen als Nanadu of zo hoog met de bal kunnen gooien als Poppa? En zou ze ook vriendjes worden met Bumbalu? En blijven Bumba en Bumbalu de allerbeste vrienden? Tijd om Bumbina te leren kennen!

Speelduur
Nog niet bekend

Credits
Cast:
Bumba, Bumbina, Bumbalu, Nanadu, Poppa, Tumbi
Tekst en scenario: Kobe van Herwegen, Chris Corens, Sven Duym, Hans Bourlon en Gert Verhulst
Regie: Chris Corens
Muziek: Gert Verhulst & Hans Bourlon

Syb de Stadsleeuw
Bij deze voorstelling verwachten wij een bezoekje van onze mascotte Syb de Stadsleeuw. Syb (vernoemd naar de architect van ons theater Sybold van Ravesteyn) zal door de foyer rondlopen voor knuffels, high-fives, foto’s of gewoon even zwaaien. Syb kan niet wachten om het publiek te ontmoeten!