CLEAN PETE

Afblijven

za 23 maart 2019 20:30 uur Harmonie Bestel Muziek

De tweelingzussen van Clean Pete brengen u vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen. Zoals alle fundamentele dingen in het leven komen hun liedjes in prachtige dualiteit: koesteren en van je afbijten, afblijven en hier komen, ijdelheid en jongens-nijd, naar buiten kijken en lekker binnen blijven.

"Clean Pete biedt sixties garagebeat afgewisseld met wonderschoon, melancholiek repertoire. Heerlijk opgewekte popsongs en ingehouden liedjes van weleer" - De Volkskrant

Maak uw bezoek compleet:
Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdiner aan op drie locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius, Spaans restaurant-tapas bar El Loco en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de drie restaurants? Klik hier!

(Let op: de €27,50 is exclusief het theaterkaartje)

Clean Pete - Afblijven
Zaterdag 23 maart 2019 - 20:30 uur
€19,00 incl. pauzedrankje
Harmonie

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs incl. pauzedrankje: € 19,00

Deel via: