Coco kan het! (2+)

Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Jeugd & Familie , Vlaardingen750

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen
Dit theaterseizoen bieden we twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50* kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!

Ik zoek en leer 
ontdek steeds meer 
eerst ben ik bang 
dat duurt niet lang 
ik fluit en sla mijn vleugels uit 
de natuur is één groot avontuur! 
 
Marianne van Houten speelde 2,5 jaar de succesvolle solovoorstelling Nijntje op de fiets en neemt de kleinste theaterbezoekertjes nu op speelse wijze mee in de natuur, waar kriebelbeestjes wonen, vogeltjes leren vliegen en hele interessante dingen te ontdekken zijn. Coco kan het!, gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar door Loes Riphagen, is een voorstelling vol interactie, humor, geluiden, liedjes én avontuur. 

Coco kan het! is onderdeel van het Prentenboekjesfestival 'Dieren in de Tuin'
In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. Tijdens het Prentenboekjesfestival wordt iedereen van harte uitgenodigd om al spelend en kijkend mee te gaan op avontuur en alle dieren in de tuin te ontdekken! 

Naast vrij-spel-momenten in de Foyer komen de geliefde prentenverhalen Dikke Dik en Coco kan het! tot leven op het toneel bij twee speciale voorstellingen. Koop een kaartje voor één voorstelling en kom verder heel de ochtend lekker spelen in het theater.

Het programma:
9:30 uur Deuren open, spelen in de foyers
10:00 tot 10:35 uur Coco kan het! (2+)
10:30 tot 11:10 uur Dikkie Dik & Ik (2+)
11:30 tot 12:05 uur Coco kan het! (2+)
13.00 uur Einde festival