Coco kan het! (2+) - UITVERKOCHT

Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen
Dit theaterseizoen bieden we twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50* kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!

Geïnspireerd door het geliefde boek van Loes Riphagen presenteert Vanaf2 Producties de peuterdansvoorstelling Coco kan het!

Op de vloer staan meerdere nesten. Als publiek neem je zelf plaats ín een nest, en je voelt het al: jij bent Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen.

Coco kan het! is een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen, en samen sterk staan. Aan het eind van de voorstelling mag je je eigen ‘vleugels uitslaan’, het nest uitvliegen en meedansen.

Coco kan het! is onderdeel van het Prentenboekjesfestival 'Dieren in de Tuin'
In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. Tijdens het Prentenboekjesfestival wordt iedereen van harte uitgenodigd om al spelend en kijkend mee te gaan op avontuur en alle dieren in de tuin te ontdekken! 

Naast vrij-spel-momenten in de Foyer komen de geliefde prentenverhalen Dikke Dik en Coco kan het! tot leven op het toneel bij twee speciale voorstellingen. Koop een kaartje voor één voorstelling en kom verder heel de ochtend lekker spelen in het theater.

Het programma:
9:30 uur Deuren open, spelen in de foyers
10:00 tot 10:35 uur Coco kan het! (2+)
10:30 tot 11:10 uur Dikkie Dik & Ik (2+)
11:30 tot 12:05 uur Coco kan het! (2+)
13.00 uur Einde festival