Danspaleis van Kooten - GEANNULEERD

Deze voorstelling is geannuleerd

Met de voorstelling Van TopPop tot TMF nemen Kasper van Kooten en zijn fantastische Danspaleis-band het publiek een avond lang mee door de geschiedenis van popmuziek op de Nederlandse televisie. Dit wordt het eerste, officiële clip-concert met live muziek onder unieke beelden: van TopPop tot TMF. Stilzitten is er niet bij, het is dansen en meegenomen worden door hilarische imitaties en anekdotes.

In september 2020 was het exact 50 jaar geleden dat het legendarische TopPop voor het eerst op de buis kwam. Mensen bleven er voor thuis. Generaties groeiden op met groteske televisiedecors, dans van Penney de Jager en natuurlijk de onvergetelijke muziek: van The Police tot Bowie en van Kim Wilde tot Pat Benatar. TopPop maakte de weg vrij voor vier decennia aan Nederlandse popprogramma’s met bekende nationale én internationale artiesten. Danspaleis Van Kooten brengt u nu een unieke muzikale avond over dit gelukkige huwelijk tussen popmuziek en de Nederlandse televisie.

Over Danspaleis Van Kooten:
anspaleis van Kooten is een ‘stand-up tribute band’ die swingende live muziek combineert met komische anekdotes, imitaties en exclusieve tv beelden. Enig in zijn soort en al jarenlang stijf uitverkocht op vaste locaties in Hilversum en Amsterdam. Gelukkig gaat deze voorstelling nu eindelijk op theatertournee door Nederland!