De Kleine Zeemeermin (4+)

De Musical

Jeugd & Familie

Van Hoorne Entertainment zet haar jarenlange en succesvolle sprookjestraditie voort met een sprankelende familiemusical waar jong én oud door betoverd zullen worden. Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin! Het bekende verhaal van de onderwaterprinses die verliefd wordt op een mensenprins komt tot leven in deze spetterende sprookjesmusical voor de hele familie vol vrolijke liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een spat humor in het verhaal.  

Het Verhaal
Diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land. Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen hulp in ruil voor haar stem. En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken haar stem terug te krijgen en de prins ooit weer te zien?

Meet & Greet en Verkleedwedstrijd
Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater

Speelduur 
± 1 uur en 15 minuten (geen pauze)  

Credits 
Regie: Bas Groenenberg  
Cast: Sita Vermeulen en Natascha Molly (afwisselend), Stijn Mac Gillavry, e.a.  
Foto: Nick van Ormondt