De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

Nieuwe datum bekend, bezoekers worden spoedig geïnformeerd

Jeugd & Familie

Een theaterstuk maken over de waanzinnige boomhut, dat is lastig zeg! Want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut is één van de meest verkochte kinderboeken in Nederland en dit seizoen hebben Meneer Monster en CDP Theatre Producers de bestseller omgetoverd tot een net zo waanzinnige voorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij!

Over Meneer Monster
Meneer Monster maakt verrassend en fysiek jeugdtheater vol humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en vooral leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief.

Spel: Christiaan Bloem, Olaf van de Ven, Chris Koopman / Regie: Liesel Badorrek / Tekst: Richard Tulloch, Edward van de Vendel / Origineel Decor en Kostuums: Mark Thompson / Decor en Kostuums: Jan Willem van der Schoot, Jantien Roozenburg / Geluidsontwerp: Chris Koopman