DE KLEINE ZEEMEERMIN (3+)

Sprookjesmusical met o.a. Sita

zo 28 oktober 2018 13:30 uur Grote Zaal Bestel
Jeugd & Familie

Diep, heel diep in de oceaan woont de Kleine Zeemeermin. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. De gemene tovenares Fien heeft alles gezien en gehoord en ze bedenkt een listig plannetje. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… . Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

De Kleine Zeemeermin (3+) - Een sprookjesmusical met Sita
Zondag 28 oktober 2018 - 13:30 uur
€17,50 / 16,00 (jeugd) incl. Meet & Greet & verkleedwedstrijd!
Grote Zaal

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!

Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs: € 17,50
  • Kinderen t/m 12 jaar: € 16,00

Deel via: