DE WANNEBIEZZ

Ol de wee op zee

za 13 oktober 2018 20:00 uur Grote Zaal Bestel Muziek

De Wannebiezz gaan weer ‘ol de wee’ met een meezingfeest voor al hun fans met aanhang en gezellige levensgenieters met een Rotterdams hart!

Tijdens Ol de wee op zee passeren Rotterdamse zeemansliedjes en lofzangen op de Rotterdamse haven de revue. Uiteraard komen de Wannebiezz-liedjes ook aan bod. Tevens presenteren ze op deze avond hun nieuwste single en de 2018 editie van hun magazine “de Glossip”, boordevol leuke weetjes en onzin. Ze ontvangen Special Guests, spelen telebingo en andere spelletjes, lopen polonaise door het theater en maken voor iedereen tijd bij de Meet & Greet. Kortom: het wordt een gevarieerde dolle feestavond.

Maak uw bezoek compleet:
In samenwerking met Restaurant Westkaai bieden wij bij deze voorstelling een theaterdinerarrangement aan voor €27,50 per persoon. U ontvangt een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in Restaurant Westkaai waar gastvrijheid en culinair genot centraal staat. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan.

De Wannebiezz - Ol de wee op zee
Zaterdag 13 oktober - 20:00 uur
€23,50
Grote zaal


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs: € 23,50

Deel via: