Dikkie Dik & Ik (2+)

Onderdeel van het Prentenboekjesfestival

Stadsgehoorzaal viert 750 jaar Vlaardingen
Dit theaterseizoen bieden we twaalf voorstellingen aan, waarbij een kaartje slechts €7,50* kost. Zo hopen wij de 750e verjaardag van Vlaardingen met zoveel mogelijk bezoekers te kunnen vieren!

Hoera, Dikkie Dik bestaat dit jaar 45 jaar en dat wordt gevierd met een geweldige theaterervaring voor de kleinste bezoekertjes! In Dikkie Dik & Ik komt de wereld van de bekende rode kater met fysiek spel, humor, interactieve projecties en videobeelden tot leven. Laat je meenemen door de twee acteurs in een spel van verdwijnen en verschijnen, van fantasie en werkelijkheid.  

Maar dat is niet alles, want vanaf het moment dat je het theater binnen stapt zit je middenin de wereld van een kat. Ervaar hoe het is om Dikkie Dik te zijn, hoe het is om op vier pootjes te lopen en niet te praten maar kopjes te geven. Ga lekker zomaar ergens liggen, op hele gekke plekken, of ren juist druk over de toetsen van de piano en graai stiekem in de vissenkom. Om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt. 

Dikkie Dik & Ik is onderdeel van het Prentenboekjesfestival 'Dieren in de Tuin'
In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. Tijdens het Prentenboekjesfestival wordt iedereen van harte uitgenodigd om al spelend en kijkend mee te gaan op avontuur en alle dieren in de tuin te ontdekken! 

Naast vrij-spel-momenten in de Foyer komen de geliefde prentenverhalen Dikke Dik en Coco kan het! tot leven op het toneel bij twee speciale voorstellingen. Koop een kaartje voor één voorstelling en kom verder heel de ochtend lekker spelen in het theater.

Het programma:
9:30 uur Deuren open, spelen in de foyers
10:00 tot 10:35 uur Coco kan het! (2+)
10:30 tot 11:10 uur Dikkie Dik & Ik (2+)
11:30 tot 12:05 uur Coco kan het! (2+)
13.00 uur Einde festival