Een ijzersterk event voor vrouwen in zaken

Door Netwerk ViZi - Met Jitske Kramer

Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Ze neemt je mee in verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen. Gaandeweg wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd.

Ben jij:
Een abitieuze en bevlogen ondernemer, directeur, manager, teamleider, werknemer of expert?

Wil jij:
- Kennis maken met een ambitieus netwerk van vrouwen in zaken.
- Gelijkgestemden ontmoeten met een diversiteit aan achtergrond, opleiding, functie, levensfase, ideeën en talent.
- Verrassend nieuwe inzichten die praktisch toepasbaar zijn.

Dan wil je dit niet missen!
Het slotevent van netwerk ViZi met een lezing van Jitske Kramer over de ‘Kracht van Diversiteit’. Geen toeval natuurlijk. Netwerken is nieuwsgierig zijn naar de ander. Niet jezelf verkopen, maar jezelf verbinden en leren van elkaar.

Wie is Jitske Kramer?
Ze is een corporate antropoloog en reist de hele wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers.

In 2012 bracht Jitske Deep Democracy naar Nederland, een vorm om mét elkaar te denken en niet voor elkaar. De overtuiging dat de krachtigste besluiten ontstaan door de aanwezige diversiteit aan kennis, talenten, ervaringen en emoties te combineren. Ze neemt je mee in verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen. Gaandeweg wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd.

Wat anderen over Jitske zeggen:
“Jitske Kramer is een van de beste sprekers van Nederland. Verbindend, heeft humor, is onbevangen en energiek. Ze prikkelt je om stevig na te denken en je stem te laten horen. Met flair en met lef zoekt ze de diepgang op. Op zoek naar verrassende nieuw inzichten en praktische toepasbaarheid. Verbindend en daadkrachtig.”

Kortom wil jij, ambitieuze vrouw, naar een avond vol inspiratie, verbinding en motivatie meld je dan aan!