Elvis The Music - The King - UITVERKOCHT

Onderdeel van het Nationaal Theaterweekend

Een wervelende en spetterende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley! Erwin Nyhoff is in de rol van The King een perfecte verschijning en is als artiest méér dan populair, hij tourt momenteel met de bluesshow van Johan Derksen én speelde de hoofdrol in de musical over het leven van blueslegende Harry Muskee. Samen met een 10 koppige band inclusief blazers en backing vocals én waanzinnig beeld & decor is dit dé avond voor Presleyfans én nieuwe liefhebbers!

Elvis Presley, ‘The King’ is één van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn actieve zangcarrière, nam hij meer dan 700 songs op met als hoogtepunten Always on My Mind, Allright, Are You Lonesome Tonight, Hounddog, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Love Me Tender, Blue Suede Shoes, Suspicious minds, In The Ghetto en Don’t Be Cruel. In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!) voorbij in een unieke spetterende liveshow in the spirit of Elvis Presley.

Speelduur
± 2 uur en 20 minuten (inclusief pauze)

Credits
Met: Erwin Nijhoff & 10 piece liveband met blazers & backing vocals

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarmee meer dan 80 theaters in Nederland de pracht van theater vieren met verrassende (toegankelijk geprijsde) voorstellingen én vele gratis activiteiten. Kaarten voor alle voorstellingen die dit weekend plaatsvinden kosten €10,-. Ga voor meer informatie naar www.nationaaltheaterweekend.nl