EMMA WIL LEVEN

Gebaseerd op de indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius

wo 23 januari 2019 20:30 uur Harmonie Bestel Toneel

Volgens haar ouders en artsen is Emma ernstig ziek. En hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen is er iets dat haar steeds anders laat handelen. Iets dat sterker is: de stem van anorexia. In haar hoofd is een strijd gaande op leven en dood. Emma wil leven, maar is ze in staat om weerstand te bieden aan alle negatieve gedachten die haar hoofd vullen?

Inleiding:
Voorafgaand aan de voorstelling Emma wil leven vindt een inleiding plaats. Deze inleiding wordt gegeven door dramaturg Annemiek Lely, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Emma wil leven over? Waarom koos Solo Stories ervoor om de gelijknamige documentaire van Jessica Villerius te bewerken voor een theatervoorstelling? En hoe pak je zoiets aan? Ook wordt ingegaan op de thematiek van de voorstelling. 

Voor het vormgeven van de inleiding wordt samengewerkt met diverse organisaties op het gebied van eetstoornissen. De inleiding duurt 30 minuten en start om 19:30 uur in de glazen foyer. Kaarten kosten €5,00 per persoon.

Maak uw bezoek compleet:
Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdiner aan op drie locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius, Spaans restaurant-tapas bar El Loco en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de drie restaurants? Klik hier!

(Let op: de €27.50 is exclusief het theaterkaartje)

Emma wil leven - Gebaseerd op de documentaire van Jessica Villerius
Woensdag 23 januari 2019 - 20:30 uur
€19,50 incl. pauzedrankje
Reserveer vooraf een inleiding á €5,00
Harmonie

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!

Reserveer vooraf een
inleiding (€ 

Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs incl. pauzedrankje: € 19,50

Deel via: