FRANK BOEIJEN

Theatertournee 2019

za 2 maart 2019 20:15 uur Grote Zaal Bestel Muziek

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen raakt met zijn persoonlijke verhaal het hart van de theaterbezoeker. Zijn teksten beklijven en de muziek vervoert. Hits van toen, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Zwart Wit en Kronenburg Park worden op een verrassende manier naar het heden gehaald. Een avond waarin de bezoeker een reis maakt door de tijd van de jaren ’80 naar het heden.

"Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm." - Popmagazine Heaven

Maak uw bezoek compleet:

Bij deze voorstelling bieden wij u een overheerlijk theaterdiner aan op drie locaties, Bier- en Eetlokaal Antonius, Spaans restaurant-tapas bar El Loco en restaurant De Hofnar. Voor €27,50 per persoon ontvangt u een overheerlijk 2-gangendiner incl. koffie in het gezellige centrum van Vlaardingen. Geen zorgen meer over de tijd, het bedienend personeel zorgt ervoor dat u ruim op tijd het restaurant verlaat om zo rustig richting het theater te gaan. Benieuwd naar de menu’s van de drie restaurants? Klik hier!

(Let op: de €27.50 is exclusief het theaterkaartje)

Frank Boeijen - Theatertoernee 2019
Zaterdag 2 maart 2019 - 20:15 uur
€29,00 incl. pauzedrankje
Grote Zaal

Bent u er ook bij? Laat het ons dan weten via Facebook!


Bestel kaarten
Bestel kaarten

Prijsinformatie

  • Prijs incl. pauzedrankje: € 29,00

Deel via: