Frans Bauer & Sieneke

'n Avond met Jou

Frans Bauer geldt als één van de succesvolste artiesten van Nederland, maar is ook erg populair in Vlaanderen. Hij onderscheidt zich door zijn herkenbare stem en zijn typische levenslied-nummers. Zijn optredens staan bekend als oergezellig, vol Hollandse hits, een spektakel en altijd met die gulle Bauer lach.

Nu slaat hij samen met Sieneke de handen muzikaal ineen. In tijden van onbegrip, onzekerheid en vertwijfeling brengen zij de vrolijke muzikale opsteker voor de aankomende wintermaanden. Vocaal zijn beide artiesten een sublieme match en dat is te horen op hun eerste song “Vaya con Dios”. Deze samenwerking smaakt naar meer en daarom gaan zij nu samen op theatertour! Tijdens het theaterconcert horen we alle nieuwe duetten en nog veel meer! ‘n Avond met jou van Frans & Sieneke is een avondvullend concert onder begeleiding van de Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Een concert met muziek om naar te luisteren, maar ook een feestje op te bouwen.

Wat een eer om Frans en Sieneke (naast de grote zalen als Ahoy) nu ook weer in Vlaardingen te mogen verwelkomen!

Foyerprogramma
Na afloop van de voorstelling treedt Anthony Fokkema op tijdens de afterparty in onze foyer!

Anthony Fokkema zong als klein jochie al thuis mee met de Nederlandstalige liedjes die hij hoorde op de radio en TV. Inmiddels is de volkszanger niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige volks repertoire en hij heeft dan ook meer dan 100 liedjes op zijn naam staan. Het repetoire van Anthony is uiteenlopend van een foxtrot tot een tango tot een lekkere swing. Blijf dus vooral gezellig borrelen na de voorstelling!

Speelduur
± 2 uur en 20 min. (incl. 20 min. pauze)

Credits
Foto: William Rutten