Freds Folk Foyer - GEANNULEERD

Deze voorstelling is geannuleerd

In verband met de verlengde maatregelen is deze voorstelling geannuleerd. Bezoekers zijn hierover per mail geïnformeerd en ontvangen tussen maandag 15 en zondag 28 februari automatisch hun geld terug.

Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten.

Drie middagen met traditionals, interviews, verhalen, eigen repertoire van singer-songwriters en verrassende combinaties. Het zou echter geen folk middag zijn als er niet wordt samengespeeld en meegezongen.

Een must voor de liefhebber van akoestische muziek.

Vanmiddag ontvangt hij Gerard van Maasakkers en multi-instrumentalist Rens van der Zalm.

Over Gerard van Maasakkers
Wat klein is, maakt hij groot. Wat persoonlijk is, maakt hij universeel. Al 40 jaar staat hij op het podium. Met veel succes. Gerard zingt liedjes die herkenbaar zijn voor iedereen. Een kwestie van rondlopen en rondkijken. Stilstaan en registreren. Thuis komen met verhalen. En die vastleggen in woorden en akkoorden.
Hij ontving de Gouden Harp en tweemaal de Annie MG Schmidtprijs.

Meer informatie: http://www.gerardvanmaasakkers.com/home.php

Over Rens van der Zalm

Rens van der Zalm heeft samen met Fred Piek in Fungus gezeten en heeft daarna een veelzijdige carrière opgebouwd als begeleider van o.a. Frank Boeijen en Youp van ‘t Hek. Als folkmuzikant reisde hij de wereld over met beroemdheden als Andy Irvine en Donal Lunny.

Over Fred Piek

Fred Piek is bekend als zanger en oprichter van Fungus en The Amazing Stroopwafels. Fred weet als geen ander de charmes van de folkmuziek over te brengen op zijn publiek.

Meer informatie: https://www.fredpiek.nl/