Freds Folk Foyer GEANNULEERD

Deze voorstelling is geannuleerd

De mogelijkheden voor deze voorstelling worden onderzocht. Het publiek wordt zo snel mogelijk per mail geïnformeerd. Houd hiervoor ook de ongewenste items map in de gaten.

Afhankelijk van de mogelijkheden bestaat de kans dat deze voorstelling van de Boven Foyer naar de Harmonie of Grote Zaal verplaatst wordt. Mocht dit het geval zijn nemen wij contact op met de kaartkopers.

Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten.

Drie middagen met traditionals, interviews, verhalen, eigen repertoire van singer-songwriters en verrassende combinaties. Het zou echter geen folk middag zijn als er niet wordt samengespeeld en meegezongen.

Een must voor de liefhebber van akoestische muziek.

Vanmiddag ontvangt hij Stephanie Struijk en multi-instrumentalist Rens van der Zalm.

Over Stephanie Struijk
tephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Onder de naam ‘Stevie Ann’ bracht ze op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit.
In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands. Er kwamen meer liedjes. Liedjes over haar geboortegrond, Limburg, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.

Meer informatie: http://www.stephaniestruijk.nl/

Over Rens van der Zalm
Rens van der Zalm heeft samen met Fred Piek in Fungus gezeten en heeft daarna een veelzijdige carrière opgebouwd als begeleider van o.a. Frank Boeijen en Youp van ‘t Hek. Als folkmuzikant reisde hij de wereld over met beroemdheden als Andy Irvine en Donal Lunny.

Over Fred Piek
Fred Piek is bekend als zanger en oprichter van Fungus en The Amazing Stroopwafels. Fred weet als geen ander de charmes van de folkmuziek over te brengen op zijn publiek.

Meer informatie: https://www.fredpiek.nl/