Freds Folk Foyer GEANNULEERD

Deze voorstelling is geannuleerd

Welkom in Freds Folk Foyer
Gastheer Fred Piek nodigt u uit om de sfeer te proeven van een authentieke folkclub en te genieten van muziek in een programma met bijzondere gasten.

Drie middagen met traditionals, interviews, verhalen, eigen repertoire van singer-songwriters en verrassende combinaties. Het zou echter geen folk middag zijn als er niet wordt samengespeeld en meegezongen.

Een must voor de liefhebber van akoestische muziek.

Vanmiddag ontvangt hij The Lasses en dansgroep Celtic Swing

Over The Lasses
Nog voordat ze een woord hadden gewisseld zongen ze al samen, in het Ierse muziekcafé Mulligans in Amsterdam. Inmiddels toeren Sophie Janna en Margot Merah de hele wereld over met geweldige folkballades uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities en intieme eigen liedjes. Hun sterke harmonieën, ongedwongen stemgeluid en interessante repertoire maken ze een veelgevraagd duo in de internationale folkscene: van Schotland tot Amerika tot Japan, met hun charmante podiumpresentatie en grappige verhalen weten The Lasses elk publiek voor zich te winnen. Centraal staat altijd de samenzang waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken. In oktober 2019 verscheen het vierde album ‘Undone’, dat uitstekende recensies kreeg.

Meer informatie: https://nl.thelasses.nl/

Over Celtic Swing
Celtic Swing is een Ierse dansgroep uit Vlaardingen met nationale en internationale kampioenen. Ze dansen op vrolijke, opzwepende Ierse muziek en laten zowel traditionele als moderne Ierse dans zien. Naast optredens op feesten en festivals, zijn ze regelmatig te zien in diverse theaters en zelf geproduceerde shows.

Meer informatie: http://celticswing.nl/

Over Fred Piek
Fred Piek is bekend als zanger en oprichter van Fungus en The Amazing Stroopwafels. Fred weet als geen ander de charmes van de folkmuziek over te brengen op zijn publiek.

Meer informatie: https://www.fredpiek.nl/