GUIDO

Portraits of Tomorrow

GUIDO (Guido Heeneman) hoort stiekem al wel thuis in het rijtje Einaudi, Yann Tiersen, Ólafur Arnalds en Joep Beving. Hij is componist en pianist met een onmiskenbaar eigen stijl. Met zijn filmische, neo-klassieke muziek creëert hij momenten van innerlijke rust in de drukte van het dagelijks leven.

GUIDO is al jarenlang een bekende naam achter de schermen door zijn muziek voor verschillende televisieprogramma’s, waaronder ‘Krabbe Zoekt Picasso’ (met winst van een Buma Award), ‘Op1’, ‘De Neven van Eus’, ‘Jinek’ en velen andere programma’s, documentaires en films. Zijn eigen gecreëerde composities, waaronder de één miljoen keer beluisterde ‘Aurora’, omschrijft hij als filmisch, meditatief en betoverend. Met ‘Portraits of Tomorrow’ stapt hij voor het eerst écht in de spotlights en zoekt hij de volledige vrijheid als muzikant en componist.

Met gebruik van visuals wilt GUIDO zijn boodschap extra kracht geven en maakt het publiek een reis langs emoties en momenten uit het leven. Hiermee creëert hij letterlijk innerlijke rust in de chaos van alledag en raakt je tegelijkertijd met zijn muziek rechtstreeks in je ziel.

Speelduur
1 uur en 30 minuten (geen pauze)

Credits
Foto:
Michael Jessurun en Heleen Duli