Haar & Hem, De Vader, de Zoon en de Heilige Geest

Onderdeel van het Moestuin Festival

Festival , Toneel

Haar & Hem is onderdeel van het programma van het Moestuin Festival, waarbij het hele theater omgetoverd wordt tot een wereld vol muziek, theater, dans, eten en drinken uit alle windstreken. Met jouw festivalkaartje krijg je toegang tot het gehele programma, waaronder de toneelvoorstelling Haar & Hem.

Bekijk hier de speciale Moestuin pagina met meer informatie en promotiemateriaal

Tijdens het knippen praat kapper en theatermaker Ivan Winter met en luistert hij naar de mannen in zijn kappersstoel. Hoe verschillend de mannen en hun afkomst ook zijn: hij ziet veel overeenkomsten. Hun angsten, onzekerheden en twijfels zijn hetzelfde. Er is zoveel te vertellen. Die verhalen inspireerden hem dan ook zo veel, dat hij ze heeft vertaald naar theater.

Haar & Hem, De Vader, de Zoon en de Heilige Geest is het derde deel in een serie verhalen. Ga mee in deze unieke theaterbeleving over een kapper, Phillip, die gelooft dat liefde, ondanks alle obstakels en zware uitdagingen in het leven, altijd overwint. Als hij te horen krijgt dat zijn vriendin, die hij sinds 5 maanden heeft, zwanger is, belandt hij in een zoektocht waarin zijn eigen positie als man in een liefdesrelatie bevraagd wordt. Door de ervaringen van zijn klanten wordt hij geconfronteerd met zijn eigen verleden en familiepatronen. De komst van nieuw leven geeft Phillip de mogelijkheid om deze patronen te doorbreken. Maar gaat dit hem lukken?

Het Moestuin Festival wordt mede mogelijk gemaakt door De Club van 200, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Gemeente Vlaardingen en de Van der Mandele Stichting.