Harrie neemt de benen

door Jon van Eerd

Dit is een inhaalvoorstelling voor de geannuleerde show op 18 februari i.v.m. het weeralarm. Bezoekers van die datum zijn gemaild en behouden hun kaarten voor de nieuwe datum, tenzij zij hun kaarten willen annuleren.

Harrie is terug. En hoe! Jon van Eerd laat zich weer van zijn beste kant zien en brengt Harrie in de meest onmogelijke situaties. 

Politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen krijgen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar de schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen.  

Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.  

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden
Bij deze voorstelling is een blindentolk van Stichting Komt het Zien! aanwezig, zodat ook blinde en slechtziende mensen de voorstelling via een speciale koptelefoon kunnen beleven.

Hoe werkt het?
Een blindentolk beschrijft wat er allemaal op het toneel gebeurt. De tolk doet live verslag, net zoals een sportjournalist op de radio. De blinde of slechtziende bezoeker zit gewoon in de zaal en kan via een draadloze koptelefoon de extra info van de tolk horen.

Daarnaast is er vooraf een speciale inleiding met ‘meet & feel’. Hier worden de kostuums en het decor beschreven, kunnen rekwisieten van dichtbij bekeken en aangeraakt worden en kan worden kennisgemaakt met de stemmen van de acteurs.

Reserveren
Wij hebben speciale plaatsen geblokkeerd, deze kunnen telefonisch worden gereserveerd via 010 434 05 00. Maar kaarten kunnen ook zelf op elke gewenste plek worden geboekt via onze website, kies bij het boeken dan voor prijstype 'met blindentolk koptelefoon'. Uiteraard zijn ook blindengeleidehonden welkom.