Hendrik Groen

Zolang er leven is

Hendrik Groen is terug! Samen met zijn beste vriend Evert, de Omanido (Oud-maar-niet-dood)-club en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.

Net als in de eerste succesvolle voorstelling, Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken, speelt Beau Schneider wederom de hoofdrol samen met andere jonge acteurs. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden.

DEELNAME VLAARDINGS KOOR
Deze zomer heeft er een zoektocht plaatsgevonden naar lokale koren die onderdeel uit zullen maken van de voorstelling. Het Vlaardingse Kamerkoor Animato heeft de eer om in de Stadsgehoorzaal deze rol te vervullen. Zij zullen te zien zijn als bewoners van het bejaardenhuis, maar zullen natuurlijk ook hun muzikale talenten inzetten.

Spel: Beau Schneider, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger, Cynthia Abma/ Anne-Marie Jung / Regie: Gijs de Lange / Bewerking: Léon van der Sanden / Decorontwerp: Ascon de Nijs / Kostuumontwerp: Maya Schröder