Het Groot Niet Te Vermijden - BIJNA UITVERKOCHT!

The Last Waltz!

De laatste kans om deze briljante mannen te zien, want The Last Waltz is de 16e én de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden! Met natuurlijk een overvol programma, muzikale vondsten die u nog móet zien, níet mag missen en die HGNTV nog éénmaal wil delen. De vogeltjesdans omgetoverd in Arabische Raï, 21 instrumenten in 3 minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan die u spiritueel komt oplichten. Krijgen ze dit allemaal wel in die laatste show gepropt? Tuurlijk, dat lukt toch altijd!

En dan komt het onvermijdelijke moment dat ze gedag gaan zeggen. Dat ze afscheid nemen. Het publiek en Het Groot. 30 jaren gedeeld, 16 voorstellingen gemaakt en gezien. Maar ook dat gebeurt in de stijl van Het Groot, want er moet natuurlijk wel gelachen worden! Zo erg kan het niet zijn... of wel?!

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden
Deze avond is een blindentolk van Komt het Zien! aanwezig, zodat ook mensen die weinig of niets zien de voorstelling kunnen beleven.

Hoe werkt het?
Een blindentolk beschrijft wat er allemaal op het toneel gebeurt. De tolk doet live verslag, net zoals een sportjournalist op de radio. De blinde of slechtziende bezoeker zit gewoon in de zaal en kan via een draadloze koptelefoon de extra info van de tolk horen.

Daarnaast is er vooraf een speciale inleiding met ‘meet & feel’. Hier worden de kostuums en het decor beschreven, kunnen rekwisieten van dichtbij bekeken en gevoeld worden en kan worden kennisgemaakt met de stemmen van de acteurs.

Reserveren
Boek kaarten online (kies prijstype: met blindentolk koptelefoon) en kies zelf plaatsen in de zaal. Wij hebben ook speciale plaatsen op rij 1 gereserveerd, deze kunnen telefonisch worden gereserveerd via 010 434 05 00. Uiteraard zijn ook blindengeleidehonden welkom.